Grzyby ze śmietaną

18 lutego 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Grzyby leśne gotowane (mogą być mrożone)
1 cebula
sól, pieprz
Śmietana gęsta

Grzyby solimy i posypujemy pieprzem. Dodajemy pokrojoną w cienkie półkrążki cebulę. Dodajemy śmietanę i mieszamy wszystko. Podajemy jako przystawkę do obiadu.

file1266520787



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...