Grzanki z oscypkiem

26 września 2013,
dodał: Gad
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1 bagietka

oscypek

2 ząbki czosnku

2 łyżki oliwy

kilka łyżek dżemu żurawinowego

Przygotowanie:

Bagietkę kroimy na kromki.Obrany czosnek ucieramy z oliwą i robimy masę czosnkową.Tą masą nacieramy kromki bagietki .Oscypka kroimy w plasterki i układamy na pieczywie.Zapiekamy  5 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.Przed podaniem na każdą grzankę nakładamy po łyżce dżemu żurawinowego.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...