Grzanki z oscypkiem

26 września 2013, dodał: Gad
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1 bagietka

oscypek

2 ząbki czosnku

2 łyżki oliwy

kilka łyżek dżemu żurawinowego

Przygotowanie:

Bagietkę kroimy na kromki.Obrany czosnek ucieramy z oliwą i robimy masę czosnkową.Tą masą nacieramy kromki bagietki .Oscypka kroimy w plasterki i układamy na pieczywie.Zapiekamy  5 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.Przed podaniem na każdą grzankę nakładamy po łyżce dżemu żurawinowego.



FORUM - bieżące dyskusje

Jak przedłużyć i zagęścić rzęsy w d…
W dzisiejszych czasach, gdy mamy na wyciągnięcie ręki wiele zabiegów upiększających i kosmetyków, warto...
Czego nie jeść przy delikatnym żołą…
Ostre potrawy i przyprawy podrażniają wyściółkę żołądka. Jeśli jeszcze nie mamy z nim problemów,...
Trening na prawidłowy oddech w czas…
Znajdź miejsce, w którym przez chwilę nikt nie będzie Ci przeszkadzał. Najlepiej gdy...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Mieliśmy taki problem przy remocie u babci. Przede wszystkim trzeba było zapewnić tam wygodę...