Grzane wino

20 listopada 2009, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

1/4 l czerwonego wina zagrzej z 1 łyżką cukru, nie gotuj.  Dodaj 2 goździki,
kawałek cynamonu, kawałek startej skórki z pomarańczy. Przykryj na 10 minut, pilnuj, żeby nieostygło, podawaj ciepłe.



FORUM - bieżące dyskusje

Spróbuj Tai Chi i dlaczego warto
Do tego chyba trzeba mieć cierpliwość. Te ruchy są takie powolne, dokładne. Zabrakłoby mi...
Jak ugotować kalafior?
> Anays napisał/a: > Widziałam przepis, w którym kalafiora gotuje się w całości... A później...
sposób na paznokcie
To chyba nie masz problemu z łamaniem paznokci. :D U mnie jak jeden...
Metamorfoza fryzury
Mając włosy do ramion najpierw spróbowałabym drobnej zmiany. Zawsze można pójść krok dalej,...