Gruszki w occie

26 marca 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

twarde gruszki
zalewa:
1 szkl octu
1 szkl wody
1 szkl cukru
goździki

Gruszki obrać, ułożyć w słoikach. W między czasie zagotować zalewę. Zalać gruszki w słoikach, dodać po 1 goździku, zakręcić i pasteryzować 15 minut.

file1269641541



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jak rozmawiać z małym dzieckiem o j…
Mówmy dziecku o swoich potrzebach i uczuciach. Dawanie jasnych komunikatów – jak twoje zachowanie...
Jak poznałyście i zakochałyscie się…
Ja swojego przyszłego męża poznałam na dyskotece. To były czasy pięknej młodości,beztroskiej i niezapomnianej zabawy.
Wzór na spodniach
Choć wydaje się to kłopotliwe, stworzenie stylizacji ze spodniami we wzory nie jest...
wzdęcia
Dobrym sposobem na wzdęcia są herbatki ziołowe. Osobom, które często mają problem z uciskającymi...