Grillowany oscyper z żurawiną

26 stycznia 2012, dodał: angelisia018
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
– dość duży oscypek
– 1 jajko
– tarta bułka
– smażone w cukrze żurawiny

Sposób wykonania:

1. Oscypek pokroić na plastry grubości 1–1,5 cm.

2. Roztrzepać jajko, można użyć białka.

3. Plastry oscypka maczać w jajku, osączyć, obtoczyć w tartej bułce, ułożyć na posmarowanym olejem ruszcie lub tacce.

4. Grillować, aż bułka się zrumieni, podawać z żurawiną.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...