Grillowany oscyper z żurawiną

26 stycznia 2012, dodał: angelisia018
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
– dość duży oscypek
– 1 jajko
– tarta bułka
– smażone w cukrze żurawiny

Sposób wykonania:

1. Oscypek pokroić na plastry grubości 1–1,5 cm.

2. Roztrzepać jajko, można użyć białka.

3. Plastry oscypka maczać w jajku, osączyć, obtoczyć w tartej bułce, ułożyć na posmarowanym olejem ruszcie lub tacce.

4. Grillować, aż bułka się zrumieni, podawać z żurawiną.



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...