Grillowana cebula

15 czerwca 2012, dodał: Giaka
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

– kilka obranych surowych cebul średniej wielkości

– miód

– sól, pieprz

– folia aluminiowa

Przygotowanie:

Przekrawamy cebulę na pół, na połówkę cebuli kładziemy łyżeczkę miodu, posypujemy solą i pieprzem. Składamy z powrotem cebulę tzn. te dwie połówki jedną z miodem i druga bez miodu. Jak są już sklejone to owijamy folią aluminiową i grillujemy z jednej strony 15 minut, następnie odwracamy na drugą stronę i znów grillujemy 15 min. Cebula jest przepyszna- wykonanie smakołyku szybkie, proste i tanie a efekt zniewalający podniebienie MNIAM…. Smacznego !



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...