Grillowany karmazyn z tymiankiem

20 czerwca 2014,
dodał: paulina2157
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 2 sztuki karmazyn
  • do smaku tymianek świeży
  • do smaku sól morska
  • do smaku przyprawa do ryb

Przygotowanie:
Rybę wypatroszyć oczyścić, opłukać i osuszyć. Ponacinać pod kątem rybę po długości z obu stron i oprószyć sola morską.W miejsca nacięć włożyć świeży tymianek (całe gałązki)i oprószyć rybę przyprawą do ryb. Odstawić na 2 godziny do lodówki.Po tym czasie grillować z obu stron nie wyjmując tymianku z otworów.

file1403254021



FORUM - bieżące dyskusje

Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...
Książki
Też lubię. Słucham w drodze do pracy, albo na rowerze. Często też słucham...
Niesamodzielnosc finansowa kobiet
Jeszcze bardziej przeraża, że nie wystarczy pracować na pełnym etacie, żeby mieć emeryturę wystarczającą...