Grillowany karmazyn z tymiankiem

20 czerwca 2014, dodał: paulina2157
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 2 sztuki karmazyn
  • do smaku tymianek świeży
  • do smaku sól morska
  • do smaku przyprawa do ryb

Przygotowanie:
Rybę wypatroszyć oczyścić, opłukać i osuszyć. Ponacinać pod kątem rybę po długości z obu stron i oprószyć sola morską.W miejsca nacięć włożyć świeży tymianek (całe gałązki)i oprószyć rybę przyprawą do ryb. Odstawić na 2 godziny do lodówki.Po tym czasie grillować z obu stron nie wyjmując tymianku z otworów.

file1403254021



FORUM - bieżące dyskusje

Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
Częstochowa
Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
Fryzura a zawód
Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...