Grillowany karmazyn z tymiankiem

20 czerwca 2014, dodał: paulina2157
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 2 sztuki karmazyn
  • do smaku tymianek świeży
  • do smaku sól morska
  • do smaku przyprawa do ryb

Przygotowanie:
Rybę wypatroszyć oczyścić, opłukać i osuszyć. Ponacinać pod kątem rybę po długości z obu stron i oprószyć sola morską.W miejsca nacięć włożyć świeży tymianek (całe gałązki)i oprószyć rybę przyprawą do ryb. Odstawić na 2 godziny do lodówki.Po tym czasie grillować z obu stron nie wyjmując tymianku z otworów.

file1403254021



FORUM - bieżące dyskusje

Polecane strony w sieci
Ja polecam strony z ciekawostkami historycznymi, np. historykon.pl
Samodzielne matki- 20 proc. wszystk…
To powinno dać części facetów do myślenia, że nie potrafią w większości funkcjonować...
Jak usunąć makijaż permanentny?
Przecież można zamalować go makijażem w innym stylu...
Jak nabrać pewności siebie
Czasem warto brać przykład nawet z facetów jak widać:D