Grillowane żeberka | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Grillowane żeberka

10 czerwca 2014, dodał: jeje-1991
Artykuł zewnętrzny

Share and Enjoy !

Shares

Składniki:

1 kg żeberek wieprzowych

Marynata: 3 gałązki kolendry, 185 ml miodu, 2 łyżki sosu rybnego, łyżka sosu sojowego, łyżeczka przyprawy 5 smaków, ząbek czosnku.

Przygotowanie:

Kolendrę rozgnieść, połączyć z pozostałymi składnikami marynaty. Żeberka pokroić na kawałki, zalać marynatą, odstawić do lodówki na 1 godz. Piec na grillu polewając marynatą.

 

Share and Enjoy !

Shares


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz