Grillowane żeberka

10 czerwca 2014, dodał: jeje-1991
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1 kg żeberek wieprzowych

Marynata: 3 gałązki kolendry, 185 ml miodu, 2 łyżki sosu rybnego, łyżka sosu sojowego, łyżeczka przyprawy 5 smaków, ząbek czosnku.

Przygotowanie:

Kolendrę rozgnieść, połączyć z pozostałymi składnikami marynaty. Żeberka pokroić na kawałki, zalać marynatą, odstawić do lodówki na 1 godz. Piec na grillu polewając marynatą.

 



FORUM - bieżące dyskusje

Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
Częstochowa
Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
Fryzura a zawód
Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...