Grillowane żeberka

10 czerwca 2014,
dodał: jeje-1991
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1 kg żeberek wieprzowych

Marynata: 3 gałązki kolendry, 185 ml miodu, 2 łyżki sosu rybnego, łyżka sosu sojowego, łyżeczka przyprawy 5 smaków, ząbek czosnku.

Przygotowanie:

Kolendrę rozgnieść, połączyć z pozostałymi składnikami marynaty. Żeberka pokroić na kawałki, zalać marynatą, odstawić do lodówki na 1 godz. Piec na grillu polewając marynatą.

 



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....