Grillowane żeberka

10 czerwca 2014, dodał: jeje-1991
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1 kg żeberek wieprzowych

Marynata: 3 gałązki kolendry, 185 ml miodu, 2 łyżki sosu rybnego, łyżka sosu sojowego, łyżeczka przyprawy 5 smaków, ząbek czosnku.

Przygotowanie:

Kolendrę rozgnieść, połączyć z pozostałymi składnikami marynaty. Żeberka pokroić na kawałki, zalać marynatą, odstawić do lodówki na 1 godz. Piec na grillu polewając marynatą.

 



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.