Grillowane śliwki w mleczku kokosowym i lodami

12 marca 2011,
dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

składniki:

kilka sporych śliwek węgierek
mleczko kokosowe
ocet balsamiczny
dżem z czarnej porzeczki
cukier brązowy

Na wierzch wydrążonych śliwek wsypujemy odrobinę cukru, kładziemy konfiturę, mleczko kokosowe, całość zawijamy w folię aluminiową i kilka minut grillujemy. Podajemy ciepłe z gałką lodów waniliowych.



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....