Grillowane śliwki w mleczku kokosowym i lodami

12 marca 2011,
dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

składniki:

kilka sporych śliwek węgierek
mleczko kokosowe
ocet balsamiczny
dżem z czarnej porzeczki
cukier brązowy

Na wierzch wydrążonych śliwek wsypujemy odrobinę cukru, kładziemy konfiturę, mleczko kokosowe, całość zawijamy w folię aluminiową i kilka minut grillujemy. Podajemy ciepłe z gałką lodów waniliowych.



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
Dobry tusz z silikonową szczoteczką…
Kupiłam niedawno tusz do rzęs z olejkiem. Taki w zielonym pojemniczku. Nie miałam względem...