Grillowane pieczarki

12 czerwca 2014,
dodał: edith
Artykuł zewnętrzny
Składniki (ilość na jedną tackę):
  • 15 pieczarek
  • natka pietruszki
  • sól, pieprz
  • 10 dag żółtego sera
  • 1 łyżka masła
Wykonanie:
Pieczarki obrać i oddzielić trzonki od kapeluszy.Trzonki pokroić w kostkę, podsmażyć na rozgrzanym maśle, doprawić do smaku solą i pieprzem. Pod koniec smażenia połączyć z posiekaną natką pietruszki.
Kapelusze napełnić podsmażonym farszem i posypać startym żółtym serem.
Grillować przez ok. 20 minut.

file1402555101



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....