Grillowana pierś z kurczaka nadziewana szpinakiem i papryką.

17 maja 2013, dodał: Ewa Jasinska
Artykuł zewnętrzny

Składniki:4 filety, szpinak, 1 czerwona papryka, cebula, masło, przyprawy

Wykonanie: 

Farsz: Paprykę i cebulę pokroić w drobną kostkę i przesmażyć na maśle. Szpinak tez przesmażyć na maśle az do gęstej konsystencji- przyprawić do smaku i wymieszać z papryką i cebulą-ostudzić.

W filetach zrobić kieszonki, przyprawić i nadziać farszem- potem kieszonki spiąć wykałaczkami. Tak nadziane filety zawinąć w folię aluminiową i pozostawić w lodówce na 30 minut, potem grillować 15-20 minut. Podawać z sosem czosnkowym.Palce lizać!!!!



FORUM - bieżące dyskusje

Polecane strony w sieci
Ja polecam strony z ciekawostkami historycznymi, np. historykon.pl
Samodzielne matki- 20 proc. wszystk…
To powinno dać części facetów do myślenia, że nie potrafią w większości funkcjonować...
Jak usunąć makijaż permanentny?
Przecież można zamalować go makijażem w innym stylu...
Jak nabrać pewności siebie
Czasem warto brać przykład nawet z facetów jak widać:D