Grillowana pierś z kurczaka nadziewana szpinakiem i papryką.

17 maja 2013, dodał: Ewa Jasinska
Artykuł zewnętrzny

Składniki:4 filety, szpinak, 1 czerwona papryka, cebula, masło, przyprawy

Wykonanie: 

Farsz: Paprykę i cebulę pokroić w drobną kostkę i przesmażyć na maśle. Szpinak tez przesmażyć na maśle az do gęstej konsystencji- przyprawić do smaku i wymieszać z papryką i cebulą-ostudzić.

W filetach zrobić kieszonki, przyprawić i nadziać farszem- potem kieszonki spiąć wykałaczkami. Tak nadziane filety zawinąć w folię aluminiową i pozostawić w lodówce na 30 minut, potem grillować 15-20 minut. Podawać z sosem czosnkowym.Palce lizać!!!!



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...