Grillowana pierś z kurczaka nadziewana szpinakiem i papryką.

17 maja 2013,
dodał: Ewa Jasinska
Artykuł zewnętrzny

Składniki:4 filety, szpinak, 1 czerwona papryka, cebula, masło, przyprawy

Wykonanie: 

Farsz: Paprykę i cebulę pokroić w drobną kostkę i przesmażyć na maśle. Szpinak tez przesmażyć na maśle az do gęstej konsystencji- przyprawić do smaku i wymieszać z papryką i cebulą-ostudzić.

W filetach zrobić kieszonki, przyprawić i nadziać farszem- potem kieszonki spiąć wykałaczkami. Tak nadziane filety zawinąć w folię aluminiową i pozostawić w lodówce na 30 minut, potem grillować 15-20 minut. Podawać z sosem czosnkowym.Palce lizać!!!!



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...