Gołąbki z pieczarkami

9 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    60 dkg mięsa mielonego
    2 małe bułeczki czerstwe
    3 duże pieczarki
    1 cebula
    vegeta
    pieprz
    listek laurowy
    ziele angielskie,
    marchewka
    1 jajko

      Zemleć mięso, cebulę, pieczarki i namoczone wcześniej czerstwe bułeczki. dodać resztę składników. Wyrobić masę mięsną. Wcześniej sparzyć kapustę i zdjąć z niej  liście. Mięso nakładać na liście i zawijać. Ułożyć ścisło w garnku, zalać wodą, dodać listek, ziele angielskie i wsypać vwgetę. Dusić na wolnym ogniu około 30 – 40 minut. Można dodać koncentrat pomidorowy lub świeże pomidory.

      // <![CDATA[// <![CDATA[
      var nsix_params = new Object();
      nsix_params.fcolor = '#FF6600′;//
      nsix_params.adareas = [’intertext’];//
      document.write(”);
      // ]]>

      file1263050163



      Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

      Dodaj komentarz