Galaretka z jajkiem i szynką

27 sierpnia 2012, dodał: Margaretkaw
Artykuł zewnętrzny

SKŁADNIKI:

  • 3 jajka
  • 25 dag szynki w plasterkach
  • 3 marchewki
  • rosołek drobiowy w kostce
  • 2 -3 łyżeczki rzeżuchy
  • 2 łyżki żelatyny
Wstawić rosołek z marchewką oraz jajka. Jaja po obraniu pokroić na połówki i ułożyć razem ze zwiniętymi plastrami wędliny na półmisku. Z rosołu wyjąć marchewki, pokroić wzdłuż na cztery części, udekorować półmisek. Rosół zestawić z kuchenki, dodać żelatynę, zalać jajka i wędlinę na półmisku. Posypać rzeżuchą.Odstawić do stężenia.

file1346064081



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz