Galaretka z jajkiem i szynką

27 sierpnia 2012,
dodał: Margaretkaw
Artykuł zewnętrzny

SKŁADNIKI:

  • 3 jajka
  • 25 dag szynki w plasterkach
  • 3 marchewki
  • rosołek drobiowy w kostce
  • 2 -3 łyżeczki rzeżuchy
  • 2 łyżki żelatyny
Wstawić rosołek z marchewką oraz jajka. Jaja po obraniu pokroić na połówki i ułożyć razem ze zwiniętymi plastrami wędliny na półmisku. Z  rosołu wyjąć marchewki, pokroić wzdłuż na cztery części, udekorować półmisek. Rosół zestawić z kuchenki, dodać żelatynę, zalać jajka i wędlinę na półmisku. Posypać rzeżuchą.Odstawić do stężenia.

file1346064081



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...