Galareta z kurczakiemi jajkiem

9 marca 2013, dodał: emulka
Artykuł zewnętrzny

Przygotowujemy 1,5 wywaru z 0,5 kg filetów z kurczaka i włoszczyzny.Dodajemy 2 kostki rosołowe.Gotujemy 4 jajka. Po godzinie gotowania odlewmy wywar i mieszamy z żelatyną (według proporcji przepisu z opakowania żelatyny)  Mięsko kroimy w kostki i wraz z pokrojonym jajkiem dodajemy do tężącego już wywaru w jednym większym naczyniu lub w kilku małych. Po stężeniu gotowe do podania wraz z ocetem lub chrzanem.
Smacznego!

file1362838079



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...