Frytki swojskie

8 lutego 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

3 duże ziemniaki
olej do smażenia
sól
keczup

Ziemniaki obrać, opłukać, pokroić specjalnym nożem do frytek. Usmażyć w głębokim oleju na patelni lub we frytkownicy. Wyjąć, osączyć na papierowym ręczniku. Posypać solą. Podawać z keczupem, lub zamiast ziemniaków np do ryby smażonej + surówka.

file1265645855



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...