Frytki swojskie

8 lutego 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

3 duże ziemniaki
olej do smażenia
sól
keczup

Ziemniaki obrać, opłukać, pokroić specjalnym nożem do frytek. Usmażyć w głębokim oleju na patelni lub we frytkownicy. Wyjąć, osączyć na papierowym ręczniku. Posypać solą. Podawać z keczupem, lub zamiast ziemniaków np do ryby smażonej + surówka.

file1265645855



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...