Temat: Frezarka do stóp
Chciałabym kupić coś takiego, żeby nie chodzić ciągle na pedicure, tylko robić to w domu, kiedy będzie potrzeba.
Jaka będzie najlepsza? Chcę taką do 500 zł. z wymiennymi głowicami. Macie jakieś sprawdzone?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chciałabym kupić coś takiego, żeby nie chodzić ciągle na pedicure, tylko robić to w domu, kiedy będzie potrzeba.
Jaka będzie najlepsza? Chcę taką do 500 zł. z wymiennymi głowicami. Macie jakieś sprawdzone?
Ciężko będzie znaleźć coś lepszego za 500 zł, te kosmetyczne są po 1,5 tys. najmniej...Za ponad 200 zł masz taki produkt, może wystarczy na Twoje potrzeby
Jeśli chodzi o frezerkę to nie używam. Jeśli chodzi o pomysł to jest dobry. Generalnie udaj się do drogerii i poszukaj czego s konkretnego. Powodzenia.
Wiesz co, ja kupiłam taką na allegro za 100.
I spokojnie wystarczy mi na robienie tipsów jak jeszcze robiłam, i teraz stóp
Indigo Nails ma świetne akcesoria, produkty oraz urządzanie do stylizacji i pielęgnacji paznokci. Wystarczą odpowiednie frezy i możesz z nich korzystać zarówno w przypadku słoni, jak i stóp. Ja bardzo lubię firmą Indigo i mam zaufanie do ich produktów, także polecam.
A co sądzicie o Myślicie, że warta swojej ceny?
Ostatnio edytowany przez makalica87 (2017-08-03 09:56:19)
Mam frezarkę Łucznik i jestem z niej zadowolona. Model AT 15. Dałam pół stówy. Interesował mnie sprzęt niedrogi, ze względu na to, że naczytałam się opinii, w których jedni zachwycają się nad produktami kosztującymi dwie stówy, inni uważali, że wyrzucili pieniądze w błoto. Postanowiłam więc sprawdzić, czy to działa na jakimś tanim modelu. Końcówki są tanie i łatwo dostępne w sklepie producenta, a w zestawie są dwie i jeszcze korzystam z pierwszej, a kupiłam w tamtym roku.
Jedyną wadą jest czas ładowania 10 godzin, który wystarcza mi na dwa - trzy użycia. Uważam, że to mało.
Bałabym się tego używać szczerze mówiąc:)
Umiejętnie używana może pomóc, ale nie zapominajmy, że naskórek będzie wtedy szybciej się regenerował i twardniał...
Ja co tydzień peelinguje stopy i nakładam krem....
> selissima napisał/a:
> Bałabym się tego używać szczerze mówiąc:)
Urządzenie działa bardzo delikatne. Po jakimś czasie nawet zastanawiam się, czy nie zbyt delikatnie i czy nie ma za małej mocy, bo nie da się bardziej przycisnąć do stopy.
Fajne urządzenie, ale wymaga wprawy w używaniu.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź