Temat: Dekoracje stalowe
A co powiecie o dekoracja stalowych? Ktoś ma ? Jak to wygląda, czy nowocześnie czy raczej oldsuklowo? Znalazłam fajny sklep z takimi elementami i poważnie się nad tym zastanawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A co powiecie o dekoracja stalowych? Ktoś ma ? Jak to wygląda, czy nowocześnie czy raczej oldsuklowo? Znalazłam fajny sklep z takimi elementami i poważnie się nad tym zastanawiam
Jedną czy dwie takie ozdoby mogłabym mieć w domu, ale więcej to już by była przesada:)
Meble z metalu są na czasie i przyznam, że osobiście w niektórych wnętrzach bardzo mi się podobają. Bardziej jednak takie jak te z Versa- delikatne, praktyczne i ładne. Mozna z kilku elementów stworzyć niepowtarzalny zestaw, który zachwyci i wniesie to "coś" do przedpokoju.
Bardzo lubię dekoracje stalowe i moją pasją jest robienie właśnie dekoracji i mebli stalowych. Wbrew pozorom nie jest to wcale takie trudne, bo wystarczy mieć kilka narzędzi i metalowe elementy, które można kupic w marketach budowlanych. Niezwykle istotne są jednak tarcze do cięcia metalu, bo jesli nie będą odpowiednie, to nie przytniecie równo metalowych elementów, a także możecie przegrzać urządzenie. .. Spróbujcie samodzielnie wykonać jakiś mebel, bo po co płacić kilkaset złotych, skoro można wydać np 50zł.
Podobają mi się wszelkie stalowe dodatki do mieszkania
Stal jest za zimna, dobra do biura ale nie do domu, gdzie ma być przytulnie...
Można ją ładnie wkomponować w aranżowaną przestrzeń, nie musi być sama stal w domu:)
Fajne są - ja lubię metal w domu...
Ostatnio kupiłam kute świeczniki z pięknym wzorem liści winogron za 30 zł za 2 szt. na olx... Ktoś ich się pozbywal bo nie pasowały do nowoczesnego wystroju....
Lubię takie ozdoby metaloplastyczne w stylu vintage....
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź