Odp: Testowanie kosmetyków!
Ja polecam.
Trzeba poświęcić trochę czasu ale nie na marne.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja polecam.
Trzeba poświęcić trochę czasu ale nie na marne.
znam a jakże, fajna stronka, mi się podoba , już wzięłam udział w kampanii kosmetyków do twarzy jedyne co to powypełniałam ankiety po rejestracji:)
Dziewczyny z forum poleciły mi klub ekspertek ofeminin.pl. wysłałam już formularz zgłoszeniowy i czekam może się do mnie odezwą.
Od jakiegoś czasu udzielam się także. Na innych portalach nie miałam tyle szczęście co tutaj, ale może dlatego, ze tu dbają o każdego zarejestrowanego.
A co dostałaś? Długo trzeba czekać na jakąś odpowiedź? Często udaje ci się tam coś dostać?
Nie sądzę,by ktoś rozdawał coś za darmo. Pewnie jest to na zasadzie powysyłaj zaproszenia,znajomym,zbieraj punkty. A kończy się jak zawsze (
Odnośnie testowania, to ostatnio zaczęłam używać kosmetyków naturalnych. Powiem Wam świetna sprawa, przynajmniej wiem co kładę na twarz. Myślę, że każda kobieta powinna kiedyś spróbować. Polecam Wam, może Was też zainspiruje
Ostatnio edytowany przez karola14 (2014-09-12 12:55:44)
Rozdawać za darmo to może nikt nie rozdaje, ale przy odrobinie kreatywności można coś tam wygrać
Ja biorę udział w fajnym konkursie Vichy Idealia. Może i Was zainteresuje.
Dobre coś tam cały zestaw pełnowartościowych kosmetyków tu widzę. Takiego Idealnego zestawu mi trzeba. Zaraz wysyłam swoje zgłoszenie ze zdjęciem
A nagród do rozdania mają ponad tysiąc. Taka sytuacja... idealna Myślę, że szanse są duże!!
jeszcze nie brałam udziału w takiej akcji, ale tutaj widzę, ze aż 3000 zestawów czeka, szanse zatem spore, zgłosiłam się
Świetna sprawa z tym konkursem .„Podaruj sobie i swojej przyjaciółce ‘Sposób na perfekcyjną skórę’”. Zgłosiłam się również, ciekawa jestem czy uda mi się, polecam można się zgłaszać do 5 stycznia 2015r.
[quote=adriana15]Świetna sprawa z tym konkursem ‘Sposób na perfekcyjną skórę’”. Zgłosiłam się również, ciekawa jestem czy uda mi się, polecam można się zgłaszać do 5 stycznia 2015r.[/quote]
Ej ciekawa jestem, co to za kosmetyki jakiej marki. Muszę namówić koleżankę by się ze mną zgłosiłą.
Właśnie dostałam do przetestowania próbkę kremu L'Oréal Skin Perfection, jest naprawdę zachwycający, ma delikatną konsystencję, łatwo się wchłania, powoduje, że cera staje się nawilżona, wygładzona oraz miękka. O dalszym testowaniu napiszę później
też dostałam, konkretnie to krem udoskonalający 50 ml oraz skoncentrowane serum udoskonalające 30 ml marki L'Oreal Skin Perfection, wygląda fajnie, konsystencja jest super, teraz sprawdzam jak działa
Ja właśnie przeczytałam info, że też się zakwalifikowałam i czekam na produkty, czyli to krem lub serum L'oreal. Super nie mogę się już doczekać. Jak wasze pierwsze wrażenia?
Ja dostała krem Testuję już kilka dni i jestem z niego zadowolona i na pewno bedę go kupować. Skóra jest po nim wygładzona i kolor się wyrównuje
Hej dziewczyny ten krem jest bardzo skuteczny, doskonale redukuje zaczerwienienia skóry, które ostatnio bardzo mi przeszkadzają.
po tygodniu zauważam, że pory są znacznie mniej widoczne, więc już coś działa A jak u Was?
[url]https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn[/url] zapraszam na blog , stronka ofeminin daje fajne próbki i wizaż
Podajesz dane do testowania a w zamian dostajesz oferty z wszystkimi możliwymi rzeczami Oczywiście do kupienia, nie testowania
[quote=kaweczka]po tygodniu zauważam, że pory są znacznie mniej widoczne, więc już coś działa A jak u Was?[/quote]
Ja powiem tak, na pewno ma fajną lekką konsystencję oraz przyjemny zapach. Szybko się wchłania, przez co super sprawdza się pod podkład. Nie miałam większych problemów z rozszerzonymi porami, także w tej kwestii ciężko mi ocenić...A jeszcze skóra zrobiła się gładsza i taka miła w dotyku
a co powiecie o serum? też macie? używacie? albo krem BB? Widziałam już w rossmannie, że je mają.
Ja mam krem BB z Skin perfection i powiem Ci że bardzo mi odpowiada. Przede wszystkim dlatego że się równomiernie rozprowadza i nie robi takiej sztucznej maski. Wygląda bardzo naturalnie na skórze
[url=http://s746.photobucket.com/user/hadassa1987/media/CAM002961_zpsae19fb75.jpg.html][img]//i746.photobucket.com/albums/xx104/hadassa1987/CAM002961_zpsae19fb75.jpg[/img][/url]
ale się ładnie wtapia w ocień skóry, jaki to odcień?
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź