W moim przypadku ciężko jest określić styl, w którym się ubieram ze względu na to, że często łączę ze sobą nawet takie ubrania, które na pierwszy rzut oka kompletnie by do siebie nie pasowały. Najczęściej są to ubrania w kolorze czarnym o prostych lub lekko militarnych krojach. Uwielbiam kurtki parki, kurtki skórzane ramoneski, czarne jeansy i wszelkie czarne bluzy, koszule, narzuty i koszulki. Najczęściej mają one proste kroje, ale nie stronię od sportowych ubrań, które lubię łączyć z pozostałymi ubraniami, które można by było zakwalifikować do stylu grunge. Nie mam swoich ulubionych sklepów, jeśli chodzi o ubrania w stylu grungę, ale mam swój ulubiony sklep z ubraniami w stylu sportowym i jest nim sklep House. Jednak zawsze szukam promocji w House zresztą jak i również w przypadku innych sklepów odzieżowych, bo nie lubię przepłacać i zazwyczaj robię zakupy tylko kilka razy w roku, gdy znajdę fajne promocje na większą ilość rzeczy i kupuje wtedy kilka lub nawet kilkanaście ubrań, za które z reguły nie płacę więcej niż zapłaciłabym za kilka ubrań w cenie regularnej. Wcześniej sprawdzałam je tylko w sklepie stacjonarnym, ale od niedawna również tutaj , bo to wygodniejsze.