201

Odp: Czy malujecie się codziennie?

Pies i kot już zajęte, spróbuj wykombinować coś lepszego a Cię znajdziemy z Ksymeną!!!

202

Znajdziemy i przykładnie ukarzemy! W łaskawości swojej jednak pozwolimy Ci wybrać rodzaj tortur!

203

Buntowniczki !!!

204

A co? Jak się nie będziesz nas bała, to się będziesz z nas śmiała! (A teraz egzamin z polskiego: skąd ten niedokładny cytat?)

205

No to oblałam sad

206

hehe może i ja z nowym rokiem zmienię awatarka? big_smile

207

[quote=niechcemisie]No to oblałam sad[/quote]
Siadaj, pała!
Jak się nie będą ciebie bali, to się będą z ciebie śmiali" - tak mówił pan Wołodyjowski, który wyrabiał sobie autorytet za pomocą szabli, bo wzrostem nie mógł wink

208

[quote=justyna]hehe może i ja z nowym rokiem zmienię awatarka? big_smile[/quote]
Ktoś jeszcze chce mi się narazić? wink

209

O widzisz, szkoda że chłopaka nie spytałam, powiedziałby mi jeszcze, żem "cięta przez rozum i na umyśle szwankuję" (Wołodyjowski w Potopie - ha, oglądałam w święta w tv) On uwielbia takich Wołodyjowskich i jemu podobnych.

210

Ale sam jemu podobny chyba nie jest? - tj. niski i przez rozum cięty? wink

211

[b]Metr dziewięćdziesiąt[/b] wzrostu - to raczej nie zalicza go do niskich. Libido [b]wysokie[/b], poza tym [b]mierzy wysoko[/b], ale nie za wysoko, [b]z góry[/b] nie patrzy i słów [b]górnolotnych[/b] bez potrzeby nie używa, zawsze staje na [b]wysokości[/b] zadania. Czasem tylko ulega niskim popędom, ale nikt z nas bez wad nie jest wink A cięty jest, ale nie przez rozum i nie skojarz z obrzezaniem, chodzi o cechę charakteru wink

212

Ja nie maluję się codziennie, bo czasami są dni że wcale nie wychodzę z domu. Jak wychodzę to w pełnym makijażu, chyba że idę tylko do sklepu to wtedy tylko tusz i błyszczyk smile

213

Ja nie czuję potrzeby malowania się zawsze... Jak mam wolny dzień i nie idę na uczelnię, to nie robię w ogóle makijażu... W mieszkaniu czy na zakupach nie widzę potrzeby się malować... Jak spędzam kilka dni u mojego N. to też nie robię makijażu smile Bo i po co... tongue Jeszcze by się tylko rozmazał tongue

214

Ja nie maluje się codziennie .Jak jadę gdzieś dalej to wtedy tak  albo do kogoś .

215

Ja to chciałabym się umieć nie pomalować i móc wyjść z domu ...  niestety nie potrafię .... może jedynie jesli mam mocno opalona twarz to wyjde smieci  wynieść bez makijażu ,by dalej wyjść nie umie sie przełamać - potrzebuję nałożyc podkład i umalować oczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chcialabym miec taką twarz , na którą nie trzeba nakładac podkładu , by jako tako wyglądać , no i chcialabym mieć większe oczy !!!!!!!

216

Ja codziennie smile

217

ja codziennie, bez pudru się nie obejdzie, mam kiepską cerę sad

218

Ja maluję się codziennie, ale bardzo, bardzo delikatnie - zazwyczaj ukrywanie jakiś niedoskonałości cery. smile
Natomiast mocniej maluję się na wyjścia itp. smile

219

bezapelacyjnie codzinnie
jedyna rzecz ktorej nigdy nie odpiszczam to rzesy

220

Tak codziennie się maluję. Zazwyczaj jest to makijaż delikatny ale jest zawsze.

221

ja maluję się codziennie chyba ze mam wolne w pracy i pada deszcz więc z reguły wtedy nie wychodzę z domu więc tylko wtedy się nie maluję a tak to codziennie robię pełny makijaż a jak mi się nie chce to tylko podkład, puder w kamieniu i tusz i nie maluję się pod kolor ubrań

222

A ja maluje się codziennie wink
Zazwyczaj jest to podkład, puder w kamieniu, mascara, eyeliner, błyszczyk i róż wink

223

Ja się maluje codziennie, nie da rady bez make up'u. Nie wyglądam ohydnie, ale takie przyzwyczajenia i juz  smile

224

rzęsy maluję obowiązkowo codziennie, ale jeśli chodzi o resztę kosmetyków to używam raczej okazjonalnie.

225

Raczej codziennie , no chyba ze nigdzie nie wychodzę to wtedy daje buzi odpocząć. Więc używam podkład , sypki puder. No i obowiązkowo tusz do rzęs , bez tego sie nie obejdzie . Czasami cień ale to na większe wyjście . No i błyszczyk na koniec  smile