Odp: Dłuuuuugi wolny tydzień
Dla mnie długo weekend to przede wszystkim czas dla siebie A najbardziej czas lubię spędzać aktywnie, więc kiedy tylko mogę, korzystam z tej oferty: kajaki Mazowsze [url]http://www.nadpilice.pl/[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dla mnie długo weekend to przede wszystkim czas dla siebie A najbardziej czas lubię spędzać aktywnie, więc kiedy tylko mogę, korzystam z tej oferty: kajaki Mazowsze [url]http://www.nadpilice.pl/[/url]
W ten długi weekend zaplanowaliśmy rowerową podróż na Mazury, do Augustowa
Doczekałam się wolnego tygodnia. Jest wspaniale! Nie wiedziałam, że siedzenie w domu może dawać tyle szczęścia
Tak, prawie nie wstaję od stołu Waga chyba tego nie wytrzyma:/
Vika, ja się boję stawać na wagę, a czuję, ze spodnie ciasne się zrobiły. Ostatnio dużo stresu zajadałam.
Ogólnie przez święta trzymałam się dobrze, ale po świętach te wszystkie resztki zaczęłam wyjadać.
Teraz mam wolny tydzień... bo choruję.
Gdybym miała taki wolny tydzień to przede wszystkim zajęłabym się działką... Ostatnio byłam tam 1-3 maja i aż boję się pomyśleć jak wyrosła trawa i chwasty po tych deszczach...
Ja nie biorę wolnego na majówkę, bo potrzebuję dłuższego urlopu w wakacje...
Przydają się takie wolne dni, zawsze jest coś do zrobienia w domu...
Zapowiadają się dwa dłuuugie wolne tygodnie, jeśli ktoś pracuje od pon.-pt. i ma możliwość wziąć 3 dni urlopu pod koniec grudnia i 3 na początku stycznia.
Zakładam, że w mojej firmie za 6-go stycznia dostaniemy dzień wolny 5 stycznia. Biorąc 6 dni urlopu w dniach 27-29 grudnia i 2-4 stycznia wyjdzie aż 16 dni wolnego z rzędu!
Planujecie jakieś dłuższe wolne na ten czas?
Skoro już mam podpowiedź kiedy weekendowac to nic tylko brać wolne ☺Ja wezmę urlop w styczniu i będzie świetna okazja do wypoczynku na nartach ☺
Ach, to masz ciekawe plany widzę Ja będę się uczyć do styczniowych egzaminów
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź