Temat: Walentynki- najładniejszy podarunek
Dziewczyny, napiszcie co dostałyście najładniejszego na Walentynki
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dziewczyny, napiszcie co dostałyście najładniejszego na Walentynki
zajrzyj tu: [url]http://urodaizdrowie.pl/forum/topic/591/walentynki-co-kupic/[/url]
ja (my) nie obchodzimy walentynek z podobu komercjalizacji na sposob amerykanski, ale slowianski dzien kupaly owsze, i ten dzien zbliza sie !!!
I co, kąpiecie się w strojach Adama i Ewy z wiankami na głowach, a potem skaczecie przez ognisko? To przyjdę popatrzeć:)
Ksymena zabierz mnie. Jak Cię najdzie ochota, żeby dołączyć do kąpieli, popilnuję ciuchów na brzegu.
Ja też chętnie pooglądam takie zabawy
Chodź chodź, im więcej osób tym lepiej. Będzie orgia.
No to gdzie się mamy stawić?
Hehe im dłuższa zabawa tym lepiej
Już niedługo ... w nocy z 21 na 22 czerwca.
A później możemy zrobić poprawiny na Jana z 23 na 24
To gdzie świętujemy?
[quote=niechcemisie]Ksymena zabierz mnie. Jak Cię najdzie ochota, żeby dołączyć do kąpieli, popilnuję ciuchów na brzegu.[/quote]
Taaak i zanim wyjdę to je sprzedasz na allegro:) Jak się kąpiemy, to obie, a ciuchy same się popilnują:))
Musisz mnie prowokować w taki sposób (podejrzewając o kradzież) tylko po to, żeby nie powiedzieć wprost, że do Japonii daleko, a Ty bardzo chciałabyś sumo na żywo zobaczyć?
Widzę, że w Twoim przypadku IQ jest wprost proporcjonalne do masy ciała:)
Ja się przyłączam tez, ale jak zrzucę 10 kilo
Po zdjęciu ubrań i butów oraz ciężkiej biżuterii już kilo ubędzie, więc mam dobrą wiadomość - masz do zrzucenia tylko 9...
Heheh Ksymena jak Ty potrafisz podnieść na duchu Przedtem było AŻ 10, a teraz zostało TYLKO 9
To zdecydowanie lepiej brzmi
[quote=Ksymena]Widzę, że w Twoim przypadku IQ jest wprost proporcjonalne do masy ciała:)[/quote]
W tłuszczu mam ukryty bunkier, w którym przechowuję rozum, żeby nie wywietrzał przy byle okazji.
Najważniejsze to ze wszystkiego zrobić swój atut
Oczywiście, poza tym kochanego ciałka nigdy za wiele:)
Oczywiście!
No ciekawe jak tam Baby... przeskoczyła przez to ognisko czy nie. Tak się zbierałyśmy żeby ich oglądać, ale się zagadałyśmy i w końcu nie poszłyśmy. Chyba że byłyście w tajemnicy przede mną?
Ja bym bez Ciebie nie poszło
Bardzo proszę
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź