Odp: Biżuteria
lubisz złoto?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
lubisz złoto?
Tak złoto uwielbiam. I platynę.
ale kolczyki cygańskie mi sie podobaja
No mnie też. O tym nie pomyślałam. Koła najlepiej duże...
srebro i biale zloto
białe złoto jest piękne... ale i drogie...
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images36.fotosik.pl/107/b67d1eb56ad57fa4.jpg[/img][/url]
na białe złoto szkoda kasy... bo i tak każdy mysli, ze to srebro .... jak złoto to musi być żółte
A co mnie obchodzą inni - wystarczy że wiem, że to złoto... Ja lubię, a najlepiej w zestawieniu z żółtym...
Ja mam idelany pierścionek i zbieram na niego
ja tez lubię białe złoto
zwykłego jakoś nie bardzo... ale słyszałam, że do tego trzeba dojrzec
a tytan?? lubicie?
Nie - tytanu nie lubię.
Ja niestety jestem "złota dziewczyna" nie z wyboru, ale z konieczności.
Jak wykrywacz metalu - wystarczy kilka godzin i pięknie ciemnieje na moim ciele wszystko co nie jest platyną, złotem lub srebrem, ale bardzo wysokiej próby.
uuu to szkoda, że nie masz wyboru... ja mogę wszystko, jeszcze nie miałam problemu z biżuterią... kiedyś tylko z metalowymi kolczykami (uszy mi się okropnie paprały)
A mi od pewnego czasu jak ponoszę dłużej obrączkę albo pierścionek to pod nią robią się bąble...
ja mam srebna obraczke - od mamusi i jest si
ale na klacie nie moge nosic srebra bo mi szybko ciemnieje (problemy z sercem )
A co powiecie o takich nieco zwariowanych koralach?
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images47.fotosik.pl/220/55208b23ab8e3db3.jpg[/img][/url][url=http://www.fotosik.pl][img]//images43.fotosik.pl/220/7b6b7418ff1b9c0c.jpg[/img][/url]
drewniane korale są super, ja mam jedne podobne po mamie
lubię i noszę, zwłaszcza takie krótkie, nie umiem nosić długich, jako mam wrażenie że mi nie pasują
choć u innych podobają mi się... do jednolitej bluzki...
Ja noszę wszelakie, ale te jakoś wybitnie mi nie pasują...
[quote=pinkmause]Ja noszę wszelakie, ale te jakoś wybitnie mi nie pasują...[/quote]
a mi jak najbardziej
ja kocham i uwielbiam korale - duże , małe, plastikowe, drewniane, z kamyków, im dziwniejsze i bardziej efektowne tym bardziej mi się podobają - te na górze naszyjniki - boskie
Bardzo ciekawe....też mam drewniane po mamie..
Też lubię, ale nienawidzę przesady...
z tych dwóch wybrałabym opcję pierwszą z lewej, bo ta prawa ma za dużo - jedna bluzka, korale, druga bluzka inna, od środka jeszcze jakaś kolorowa...
[quote=pinkmause]Nie - tytanu nie lubię.
Ja niestety jestem "złota dziewczyna" nie z wyboru, ale z konieczności.
Jak wykrywacz metalu - wystarczy kilka godzin i pięknie ciemnieje na moim ciele wszystko co nie jest platyną, złotem lub srebrem, ale bardzo wysokiej próby.[/quote]
Polecam biżuterie z Colibry.Zawierają kryształki Skwarovskiego są bez niklu i nie uczulają a do tego sa bardzo eleganckie.Sprawdzona biżuteria przez lekarzy
Dziękuję. Jak na razie zaopatruję się u znajomego złotnika
Colibra jest tansza niż złoto.Ale jak masz dostep do taniej bizuteri to sie opłaca.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź