Odp: Biżuteria
Właśnie nie jest blondynką
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 19 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Właśnie nie jest blondynką
No to rzadko spotykane, ale tez znam parę takich osób... Szkoda że się do nich nie zaliczamy...
Ale chyba te parę siwych włosów nie powoduje że musisz je farbować?
Robię sobie jasne pasemka
No tak, w ten sposób można je ukryć...
No własnie
A ja jestem tą szczęściarą, że jestem blondynką więc problem ukrywania siwych włosów dotknie mnie w odległej przyszłości
Ja uwielbiam biżuterie! nie wychodzę z domu bez kolczyków- ale też bez przesady. Albo zakładam duży wisior, albo duże kolczyki. Do tego zawsze jakaś bransoletka i można wyjść z domu;) Jestem dosyć wybredna i lubię oryginalne dodatki. coś w tym stylu-
W ogóle w tym sklepie fajną biżuterię można znaleźć- polecam:)))
A co sądzicie o perłach? ktoś je nosi na jakieś wyjątkowe okazje? chodzi mi np. o takie [url=http://www.yes.pl/bizuteria/wszystko/perla]perły[/url], czyli od jakiegoś "lepszego" jubilera
Z babciami mi się kojarzą...
Niekoniecznie, znam moją rówieśniczkę, krtóra lubuje sie w takich ozdobach i całkiem jej do twarzy...
Mi się podobają perły u kobiet. Oczywiście żadne takie olbrzymie o średnicy jabłka ale takie delikatne perełki... czemu nie...
Jestem brunetką i jakoś sie nie widzę w bladych kolorystycznie ozdobach. Ale blondynkom pasują
lubię perły, co prawda mam na stanie tylko sztuczne, ale do małej czarnej bardzo mi pasują
a, mam takei krótkie tylko dookoła szyi, a od Taty dostałam kiedyś bransoletkę z drobniutkimi perełkami - także mam taki niby komplecik - bardzo ładny i elegancki
Ostatnio edytowany przez justyna (2011-06-30 12:03:39)
Perełki to nie dla mnie =P Wydają mi się jeszcze za poważne...
Mi też się wydają zbyt poważne, ale koleżanka nosi czasami bransoletkę z perełek i ubiera się przy tym elegancko ale młodzieżowo omijając efekt postarzania i udaje jej się to świetnie. Z całą pewnością są szykowne i eleganckie, ale ja akurat nie mam okazji żeby się tak ubierać.
dużo zależy od naszego tryby życia... czy masz okazję założyć taką czy inną biżuterię
jak założysz sznur pereł do małej czarnej do teatru - to gwarantuję, że Cię nie będą postarzały
a jak założysz do jeansów i koszuli do szkoły, to będziesz wyglądała jak stara malutka
No tak racja. U mnie nie ma ani filharmonii ani teatru, więc odpada. Najbardziej chyba postarzającym sposobem noszenia pereł jest bluzka zapinana z przodu, hmm... dodajmy że z kołnierzykiem. Przyjdzie na to czas
Ostatnio edytowany przez niechcemisie (2011-07-01 11:48:50)
Może to jest myśl - założyć teatr czy filharmonię - letnią scenę w parku i tam się realizować twórczo, wystąpić o dotację do UM itd.... Pisała,ś że w wakacje się nudzisz...
perły na koncert w amfiteatrze czy na letniej scenie ... hmmm raczej nie bardzo
ja do amfiteatru na przedstawienia czy koncerty chodzę w jeansach i bluzie i z kocykiem
A u mnie koledzy organizują od 2 lat imprezy w stylu hip-hop, rap etc. i w tym roku Grubson przyjeżdża i daje koncert
Justyna, racja. Nie rzuca się pereł między wieprze, a na każdy koncert w plenerze przychodzi mnóstwo tego typu osobników oprócz takich, którzy relaksu i kultury chcą zaznać.
dobrze gadasz to są Ci z wyższych sfer, którzy ZAWSZE wiedzą jak sie zachować w teatrze czy filharmonii
Wątpię czy potrafiliby napisać słowo "filharmonia".
W tym roku podczas Dni Stalowej Woli miasto przygotowało się na to, że będzie sporo takiego elementu, więc nikt nie zadbał o to, aby było gdzie wyrzucać papiery, puszki, butelki, bo przecież bydło rzuca sobie pod nogi, więc po co stawiać kosze oprócz tych, które jeszcze stoją w pobliżu ławek. I się władze miasta zdziwiły. Zostali ośmieszeni na lokalnym forum, ponieważ z przepełnionych koszy na śmieci aż się wysypywało.
Co społeczeństwo powinno wziąć pod uwagę przy następnych wyborach - chyba że ktoś lubi być traktowany jak bydło
Dziewczyny, wygrałam ostatnio bon na zakupy w GaleriiQarat.
Chcę się pochwalić, bo jestem zafascynowana tym, co znalazłam na stronie galerii. Piękna biżuteria i nie tylko, bo są też torebki, antyki itd.
Najwspanialsze jest to, że nie znajdziemy dwóch takich samych par kolczyków, dwóch identycznych bransoletek itd., bo wszystko jest robione ręcznie i niepowtarzalne.
Ceny mnie zszokowały! Są bardzo przystępne. Oczywiście wiele zależy od projektanta i użytych materiałów, bo naszyjnik można kupić i za 20 zł i za 200 zł. Przesyłki są niedrogie i błyskawiczne. Następnego dnia po złożeniu zamówienia dostałam pięknie zapakowaną paczkę, mhmm...
Za 100 zł (dokładnie 99) wybrałam sobie dwie bransoletki i cztery pary kolczyków, a mam ochotę na więcej
Wybrałam sobie coś eleganckiego, coś zabawnego, coś ładnego, etnicznego, uroczego i słodkiego. I teraz dosłownie obnoszę się swoją radością (albo raczej: obwieszam), a podoba mi się stamtąd znacznie więcej. Już mam na oku następne cudeńka.
Mój wybór:
[img]//galeriaqarat.pl/data/products/1373a.jpg[/img][img]//galeriaqarat.pl/data/products/2840a.jpg[/img][img]//galeriaqarat.pl/data/products/4763a.jpg[/img][img]//galeriaqarat.pl/data/products/3581a.jpg[/img][img]//galeriaqarat.pl/data/products/3691a.jpg[/img][img]//galeriaqarat.pl/data/products/1171a.jpg[/img]
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 19 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź