Odp: Najdziwniejsze miejsca na seks
Koleżanka się chwaliła, że na wyciągu narciarskim, ale jakoś sobie nie umiem tego wyobrazić, chyba zmyślała
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 64 65 66 67 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Koleżanka się chwaliła, że na wyciągu narciarskim, ale jakoś sobie nie umiem tego wyobrazić, chyba zmyślała
Nie znam nic bardziej porąbanego niż publiczny środek transportu...
Niestety ,ale wracając późnym wieczorem z pracy ,byłam świadkiem ,jak w tramwaju w drugim wagonie młodzież bez krępacji uprawiała seks .Głupio mi się zrobiło i przesiadłam się do pierwszego wagonu nie wiem co z nich wyrośnie.
Nam się jeszcze nie zdarzyło uprawiać seksu w taki miejscu jak pociąg czy autobus.Nie wiem czy czułabym się pewnie.Za to kochaliśmy się w ogrodzie botanicznym w Lublinie jak byliśmy na wycieczce. Znaleźliśmy krzaczki w odludnym miejscu. Nie czułam się jednak dobrze. Niby powinno być podniecenie ale ja czułam jedynie strach czy ktoś nas nie nakryje. Jestem zdania,ze jest o wiele więcej innych ciekawych sposobów na ulepszenie życia intymnego.
Gdy wokół jest dużo ludzi to niestety jest ryzyko że ktoś zobaczy i pewnie jeszcze skomentuje... ja też bym nie zaryzykowała w takim bardziej publicznym miejscu...
Winda jak dla mnie jest sporym wyzwaniem i szaleństwem
A może ustronne miejsce w publicznym budynku, np. urzędzie...? Przecież nie wszędzie sięga oko kamer...
Ale ludzie wszędzie się kręcą... Może ktoś z urzędników wyjść z pokoju , ja bym nie ryzykowała...
To, że ktoś może nas przyłapać, ta adrenalina działa podniecająco.
Ja nie zdecydowałabym się na jakieś dziwne miejsce bo bałabym się, że coś złapie.
Ogólnie dziewczyny jeżeli w jakimś dziwnym miejscu kochałyście się to ja radziłabym zrobić sobie test na obecność wirusa hiv bo nigdy nic nie wiadomo
Nie wiem co to za przyjemność w dziwnych miejscach, kiedy brak intymności
[quote=kosmiczna]Ja nie zdecydowałabym się na jakieś dziwne miejsce bo bałabym się, że coś złapie.
Ogólnie dziewczyny jeżeli w jakimś dziwnym miejscu kochałyście się to ja radziłabym zrobić sobie test na obecność wirusa hiv bo nigdy nic nie wiadomo[/quote]
Ale przecież hiv można się zarazić tylko od człowieka, a nie np. od drzewa w lesie, o które się opieramy w trakcie" W czystym łóżku też nie masz pewności że on jest zdrowy...
JA aż takiej wyobraźni nie miałam jak wy .
Ja też jakoś nie mogę sobie wyobrazić żeby uprawiać seks w tak dziwnych miejscach. To moim zdaniem odbiera całą intymność oraz tą prywatność. Myśl o tym, że ktoś wkażej chwili może Cię nakryć jest trochę słaba moim zdaniem. Nie mogłąbym się po prostu skupić w takim miejscu publicznym gdzie ktoś od tak może sobie wejść
Ale czasem takie ryzyko jest fajne, oczywiście w rozsądnych granicach...
Problem jest taki, że można mieć poważne problemy prawne jeśli ktoś nas przyłapie
Ludzie raczej udają że nie widzą takich sytuacji, rzadko chyba ktoś zgłasza, ja bym dała sobie spokój ze ściganiem za namiętność
Sama nigdy nie spotkałam nikogo w takiej sytuacji w miejscu publicznym, myślę że to nie zdarza się ludziom zbyt często, albo umieją się ukryć przed wzrokiem innych:)
Na piętrze pubu. Było nieużywane i z wyłączonym światlem więc po kilku piwach było ciekawie xD
Ambona myśliwska w lesie Całe szczęście, że ktoś nas nie ustrzelił, albo, że się nie zawaliła, bo była dość stara i
Wióry się posypały i parę korników straciło grunt pod nogami;) Uznały, że to trzęsienie ziemi...
> Gabika napisał/a:
> Wióry się posypały i parę korników straciło grunt pod nogami;) Uznały, że to trzęsienie ziemi...
Hahahaha, padłam! Gorzej jakbym z gołym tyłkiem leżała w połamanej ambonie i czekała na pomoc, bez wystarczającej siły, by ubrać gacie.
Jak masz zgrabny tyłek, to jeszcze byś komplement dostała, nie tylko pomoc Gdybym ja tak leżała, to przyszedłby pan gajowy i zamiast zapytać "Dlaczego masz takie wielkie oczy?", zapytałby "Dlaczego masz taki wielki tyłek? Przecież żadna ambona tego nie utrzyma"
Ambona to jednak nie moja bajka Zresztą teraz to w ogóle jest za zimno na takie miejsca, chyba że byłaby to ambona w ogrzewanym kościele...;)
Strony Poprzednia 1 … 64 65 66 67 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź