Temat: Weterynarz Warszawa
Kogo polecacie? Mój kot od kilku dni chodzi osowiały i chyba będzie potrzebna wizyta u specjalisty, żeby zrobić badania...Macie sprawdzonego weterynarza w Warszawie? Dzielnica bez znaczenia, byle był dobry
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kogo polecacie? Mój kot od kilku dni chodzi osowiały i chyba będzie potrzebna wizyta u specjalisty, żeby zrobić badania...Macie sprawdzonego weterynarza w Warszawie? Dzielnica bez znaczenia, byle był dobry
Kilka dni czekasz?!? Czym prędzej go zabierz do najbliższego, żeby nie było za późno... Bo wtedy to i Bóg nie pomoże...
Dokładnie, w takich sytuacjach liczy się czas. O ile nie udałaś się już do jakiegoś weterynarza to polecam tam, gdzie kilka miesięcy temu leczyłam swojego pieska. Może tam przedzwoń i umów się na wizytę.
Ja udałam się do weterynarza z chorym kotem i dobrze, że od razu trafiłam na dobrą lecznicę, czynną 24 h na dobę pomocny personel fachowo zajął sie moim pupilkiem i teraz jest już zdrów miejsce godne polecenia.
Teraz niestety nie jest łatwo o dobrego weterynarza, więc moze warto zdać sie na rekomendacje uzytkowniczek. Nie mam zadnego zwierzaka, ale w takich kryzysowych mometach nie mozna zwlekac, tylko od razu do lekarza trzeba jechac.
Przede wszystkim weterynarze są bardzo zaangażowani w swoją pracę i zależy im na tym, by wyleczyć czworonożnych pacjentow (niestety kilka razy spotkalam sie z sytuacjami, kiedy odsyłano mnie z kwitkiem i troche sie 'najeździlam' po roznych lecznicach, to wiem.
Niedawno przeprowadziłam sie do Warszawy i dobrze zapoznać sie z weterynarzami godnymi polecenia Mam dwa koty i pewnie predzej czy pozniej będą potrzebować kontroli lekarskiej czy jakiegoś szczepienia.
dokladnie, wcale nie jest latwo o dobrego weterynarza...wielu diagnozuje po omacku, wiec dobrze wiedziec, gdzie mozna liczyc na profesjonalna pomoc chociaż moj pupil jest jak na razie okazem zdrowia
ja chodzę ze swoimi kiciami na Ursynowie do takiej małej przychodni. Może i nie wygląda bogato, ale lekarz super
na Mokotowie jest świetna klinika . Ja tam chodzę ze swoim psiakiem i jak widzę nie tylko ja polecam tę klinikę. Ale nie dziwię się - mają świetnych specjalistów
> kajabernacka napisał/a:
> Kogo polecacie? Mój kot od kilku dni chodzi osowiały i chyba będzie potrzebna wizyta u specjalisty, żeby zrobić badania...Macie sprawdzonego weterynarza w Warszawie? Dzielnica bez znaczenia, byle był dobry
i jak tam kotek? już lepiej?
Oj sporo czasu minęło, ale dziękuje za zainteresowanie! Z kotkiem wszystko w porządku.. już zdrowy
Koty tak przeżywają zatrucie, mają delikatne żołądki...
Najlepiej od razu zrobić płukanie żołądka - nieprzyjemna sprawa, ale ratująca życie...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź