Odp: Jaki kosmetyk zakupiłaś sobie ostatnio
Ja używam raczej tych naturalnych. Ostatnio z olejkiem wiśniowym miałam z Mydlarni u Franciszka.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 25 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja używam raczej tych naturalnych. Ostatnio z olejkiem wiśniowym miałam z Mydlarni u Franciszka.
JA puder bananowy
Peeling arbuzowy z wegańskiej serii kosmetyków Bielendy Vegan Friendly. Trudno znaleźć tę serię w drogeriach, musiałam zamawiać przez internet.
Ostatni zakup jaki zrobiłam to [] z racji tego, ze mam problem ze zmarszczkami to cos z tym trzeba robic jeszcze nad tym blotem z morza martwego sie zastanawiam no ale najpierw zobaczymy czy ten krem zdziala cuda
Ja się wybieram jutro do Hebe - dużo fajnych okazji cenowych znalazłam dzisiaj w ich gazetce poprzez aplikację na smartfona Moja Gazetka. Np. z Palmersa Shea Formula z 25,99 przecenione na 14,99 albo podkład do twarzy z Revlona z 69,99 na 39,99. Sporo fajnych ofert, więc jak ma się nieco kaski odłożonej na szaleństwa to można się nieźle obłowić
Ostatnio kupiłam przyrząd do pellingu stóp, który wycina martwy naskórek, ale tak żwawo wzięłam się zabiegu,że dosłownie odcięłam kawałek pięty na końcu stopy i teraz kupiłam ''kosmetyk - octenisept"
do gojenia się ran
A ja mam coś takiego, rewelacja, któraś z Was słyszała o tym, któraś wypróbowała?
piankę do mycia ciała z nivea o cudnym zapachu rabarbaru! i jeszcze jakieś lakiery do paznokci w lecie można poszaleć z kolorami
Ja tez tym razem dużą pojemność olejku kalice od inoar <3 jest cudowny
Ostatnio edytowany przez basia0707 (2017-07-25 13:36:17)
O jejku... od jakiegoś czasu szaleję z zakupami kosmetycznymi. Tym razem nakupiłam produktów chroniących przed UV, bo po niedawnym poparzeniu słonecznym postanowiłam zadbać o ochronę na maksa. Mam już spray do włosów, mleczko, balsam, olejek, żel po opalaniu i krem do twarzy i to głównie filtry 50 Mam świeżą skórę na sobie, bo tamta zlazła płatami. Muszę teraz o nią dbać.
Ostatnio kupiłam sobie olejek do włosów Kalice z Inoaru Miły i łatwy w użyciu, a przede wszystkim poprawił wygląd moich włosów- są gładsze, bardziej błyszczące i miękkie w dotyku.
Maseczkę przeciwzmarszczkową z Eveline pora wziąć się za odpowiednią pielęgnację, bo niedawno trzydziestka mi stuknęła i widzę, że cera już nie taka jak kiedyś
Ostatnio edytowany przez malinamalwa (2017-09-07 00:03:20)
Pomadkę do ust Nivea o smaku jeżynowym.
Musi być fajna a ja kupiłam peeling magic peel bielendy, to taki peeling który zmienia kolor podczas masażu twarzy i nakładania go, używałyście go już?
Lato się skończyło, więc kupiłam sobie samoopalacz ;D wzięłam taki tani, z Eveline, w żelu. Polecam, kilka minut i skóra ma ładny opalony kolor. Zazwyczaj nie lubię męczyć się z takimi kosmetykami, ale ten bardzo łatwo się nakłada, nie zostawia smug i nie brudzi ubrań
Bronzer w kamieniu z st.moriz, bardzo fajnie konturuje się nim twarz.
Dezodorant do ciała z nivea
wczoraj olejek w kremie o zapachu kokosa z bielendy, miałam go juz wczesniej i jak widac chetnie wracac, przede wszytskim ze wzgledu na przyjemna konsystencje i wchłanianie
Trzy kosmetyki z linii Sexy Mama przeciwko rozstępom i cellulitowi, największy Bio-oil 200 ml, odzywkę do włosów Syoss
Oprócz kosmetyków do makijażu na promocji w Rossmanie, zakupiłam sobie równiez zestaw swoich ulubionych kosmetyków do pielęgnacji Babuszka Agafia jestem od nich uzależniona
Moje ukochane żele pod prysznic z bodyshopu, uwielbiam ich zapach. Nie wspominając o ostatniej promocji w znanej drogerii.
Odżywkę Syoss Uwielbiam ich produkty!
Krem nawilżający firmy Cien, którego poleciła mi koleżanka.
Piankę Taft. Trzeba poukładać sobie w głowie i na głowie
Olejek z magnolii do twarzy Harika cudooo
http://www.harikabeauty.com/olejek-do-twarzy-harika/olejek-z-magnolii-do-twarzy-30ml-1-fl-oz
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 25 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź