Temat: Jaki kosmetyk zakupiłaś sobie ostatnio
Tutaj mozna się pochwailc jaki kosmetyk zakupiłysmy w ostatnim czasie .
Proszę koniecznie o podawanie równiez z jakiej firmy jest dany kosmetyk.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tutaj mozna się pochwailc jaki kosmetyk zakupiłysmy w ostatnim czasie .
Proszę koniecznie o podawanie równiez z jakiej firmy jest dany kosmetyk.
Błyszczyk H&M cena fajna ok. 7,99 zapach melonowy, już kupiłam sobie po raz kolejny!
na szczęście ostatnio nic nie musiałam kupować, bo jakoś to co było mi potrzebne to udało mi się wygrać (tutaj balsam, bo już mi się kończył), a gdzie indziej szampon i odżywkę
o to fajnie masz mi raczej szczęście mało dopisuje i nic nie wygrywam ))
ja kupiłam sobie krem rozświetlajacy z Soraya i błyszczyk do ust Rimmel .
[quote=agf]na szczęście ostatnio nic nie musiałam kupować, bo jakoś to co było mi potrzebne to udało mi się wygrać (tutaj balsam, bo już mi się kończył), a gdzie indziej szampon i odżywkę [/quote]
hehe to tak jak ja
a odżywkę i szampon gdzie wygrałaś?
mnie czeka jedynie zakup podkłądu ale to za kilka dni..
szamponik i odżywkę na ibeauty cieszą mnie takie nagrody praktyczne, bo pozwalają mi zawsze jakiś grosik zaoszczędzić
no pewnie, zawsze troszkę zostanie na koncie, ja czasem daję też je jako prezent
ostatnio wygrałam książkę i dałam ją koleżance na urodziny
przecież nigdzie nie jest napisane, że ją dostałam za darmo, to chyba luzik
mascara mi się kończy...
muszę chyba zainwestować w nową!
Balsam ujędrniający Soraya - cudownie pachnie, świetnie się rozprowadza i wchłania - polecam! Sprawdziłam też kojący balsam do ust Tisane, naprawdę świetny na jeszcze zimowe dni.
a ja krem do rąk naszej rodzimej Ziaja - coś wspaniałego, pachnie naprawdę mocno kokosowo, a ja kocham kokosowe wszystko
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images48.fotosik.pl/273/0ebe642bd93589fc.jpg[/img][/url]
Podkład VICHY - drogi, ale super!
krem ziaja oliwkowy, szampon ,błyszczyk
[quote=Kolorowapani]a ja krem do rąk naszej rodzimej Ziaja - coś wspaniałego, pachnie naprawdę mocno kokosowo, a ja kocham kokosowe wszystko
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images48.fotosik.pl/273/0ebe642bd93589fc.jpg[/img][/url][/quote]
ten kremik to normalnie HIT! uwielbiam go !
zainwestowałam w swoje dłonie, które mam bardzo zniszczone i zakupiłam zestaw Mary Kay, który kosztuje 139 zł, ale na allegro można kupić za 99, zapach jest bardzo fajny, seria napewno starczy na długo, ogólnie jestem zadowolona i już widzę pierwsze efekty
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images43.fotosik.pl/273/d369717886a06ee5.jpg[/img][/url]
Ostatnio edytowany przez Kolorowapani (2010-03-18 10:57:28)
pozazdrościć moje kosmetyki z innej półki pochodzą albo z paczuszek
no, nie wszystkim tak dobrze
[quote=pinkmause]pozazdrościć moje kosmetyki z innej półki pochodzą albo z paczuszek [/quote]
U mnie też raczej za konkursy bo ostatnio nie mogę sobie pozwolić na zakupy kosmetyków droższych
ja kupuję kremy ziaji do rąk, no a teraz mam dwa droższe z konkursów: OPI i jakiś z minerałami z morza martwego - rewelacyjny i BARDZO wydajny!
Wczoraj kupiłam sobie maskarę Max Factor 2000 Calorie cena około 30 zł.
Juz od jakiegoś czasu mnosiłam sie z zamiarem kupna .
Jest rewelacyjna jak dla mnie .
podkład kryjący zainwestowałam bo mój stary jest kiepski
maseczke kojacą do twarzy Pollena Eva bardzo fajna taka mała w saszetkach i taniutka
a ja dla córki kupiłam maseczke z cynkiem i gruszką , chyba jej służy od trądziku!
mam bardzo tłusta cere i probowałam wiele kosmetykow...jednak znalazłam creme puff puder max factor ktory idealnie matuje moja skore i moja twarz wyglada jakbym nie miała problemow z cera!:D a znalazłam go w solarium plumeria w poznaniu nie pamietam ulicy a maja tam taniej niz w rossmanie !!!!!zapłaciłam chyba za niego 27 zł a w rossmanie kosztował 40 ale nie wiem jak teraz tam jest!:D polecam
Ja to jestem chyba kosmetykoholiczką Jeszcze jednego opakowania nie skoncze a kupuję nastepny bo cos nowego mi sie spodoba...
Ostatnio kupiłam:
1. Piankę do mycia cery mieszanej z miętą Logona
2. Szampon z wyciągiem z rumianku Logona
3. Truskawkowy żel pod prysznic AnneMarie Borlind
4. Krem balansujący do cery mieszanej Lavera
ja dawno nic... chusteczki higieniczne jedynie
jeszcze trochę mam z wygranych, ale powoli się kończą
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź