Temat: Kaktusy
Ja kiedyś byłam wielbicielką różnych kaktusów nawet wiele mi kwitło. A może któraś z Was ma piękne okazy! Pochwal cie się !
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja kiedyś byłam wielbicielką różnych kaktusów nawet wiele mi kwitło. A może któraś z Was ma piękne okazy! Pochwal cie się !
Ja kiedyś namiętnie je zbierałam, rosły mi pięknie, choć jak przeprowadziłam się z mężem do własnego mieszkania to już przestały tak ładnie. A jakiś czas temu zajęłam się storczykami, w związku z czym niedawno pozbyłam się części kaktusów, bo juz nie mam miejsca na parapecie
Kupiłam sobie kaktusa! zobaczę później w książce nazwę tego mojego dziwaka, jest cudny!
u mnie to tylko kaktusy i aloes
No właśnie ja też mam młodziutki aloes!
rozumiem pasję, też kiedyś wariowałam na punkcie kaktusów
ja mam jednego, kupiłam kwitnącego dla synka
Kiedyś miałam kaktusy, ale teraz ich już nie mam i żałuję, bo pięknie się prezentują.
I nie są wymagające
Muszę znów kupić sobie 1 kaktusa.
A masz jakiegoś ulubionego?
Nie mam żadnego ulubionego, obojętnie mi jakiego bym kupiła, byle był i było żywiej w mieszkaniu.
To może takiego kwitnącego?
Może, może, najlepiej taki wygląda.
Niektore to nawet tak wyglądają jakby nie były kaktusami.
Emilio dobrze wiedzieć o tych kwiatach tyle ile piszesz.
Kwiaty są piękne .... a mam w mieszkaniu jeszcze papirusa... też nie jest wymagający..
Dobrze wiedzieć o tym kwiatku o nazwie-papirus.
I ładnie wygląda, jak taka trawa...jest wysoki... mam jeszcze szeflere i hoje...
szeflere i hoje, co to takiego ? jakieś kwiatki, liście ?
Super zdjęcia tych kwiatów.
Dziękuję bardzo Ci za fatygę.
Nie ma sprawy! Trudno byłoby mi wytłumaczyć słowami.
No pewnie, co zdjęcie, to zdjęcie.
Ja mam w pokoju tylko kaktusy,bo tylko te rośliny tolerują moje pomieszczenie.Nigdy Jeszcze nie miałam kwitnącego.Musze poszukać później jaką mają nazwę.
Ja już nie mam kaktusów bardzo długo. W mieszkaniu jest wiele kwiatów - ale w moim pokoju niestety nie ma na nie warunków - jest tu tylko chińska róża - która chyba wolni ciemniejsze pomieszczenia:)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź