Odp: Prorocze Sny:)
ooooooooooooo to musiał być wyjątkowo interesujący .... może po 22.00 napiszesz coś więcej
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ooooooooooooo to musiał być wyjątkowo interesujący .... może po 22.00 napiszesz coś więcej
Nagraj wypowiedź i wrzuć na red tube. Żartuję, to pewnie nie z tej bajki. tylko coś bardziej makabrycznego.
W takim razie poproszę ksero dowodów osobistych ciekawych forumowiczek, żeby nie było, że gorszę nieletnie...
[img]//urodaizdrowie.pl/wp-content/uploads/profile/8840.jpg[/img]
jeszcze jakieś znaki szczególne dopisz
Nie mam... mam! Pieprzyk na prawej stopie. Teraz czekam na opowieść Ksymeny.
Heheh tylko na prawej stopie? Ja to mam pełno pieprzyków...
OK, to bylo tak: wracałam z jakiejś dyskoteki z koleżanką i w pewnym momencie okazało się, że droga przed nami została ogrodzona wysoką siatką i nie ma pobocza, a za nami jechały setki czerwonych audi tego samego sportowego modelu na jakiś zlot, który odbywał się na polu kukurydzy i widziałyśmy je nawet w oddali... Zaczęłyśmy się wspinać po tej siatce, żeby nie iść szosą i wtedy się obudziłam. Hardkorowy sen, zwłaszcza te czerwone auta jakieś takie nieprzyzwoite...
[quote=niechcemisie][img]//urodaizdrowie.pl/wp-content/uploads/profile/8840.jpg[/img][/quote]
W tym miejscu chciałam wytknąć niekompretencję urzędnika ze Stalowej Woli, który przyjął do dowodu zdjęcie w ciemnych okularach. Ustawa wyraźnie wskazuje, że takowe nie przystoją w dokumencie potwierdzającym tożsamość . Druga sprawa to taka, że zwierzyna hodowlana powinna mieć wydawane paszporty unijne, a nie dowody osobiste - więc ten dokument został wydany bezprawnie
Wobec tego bezprawnie posługujesz się wizerunkiem takowej, co też jest karalne
jesteście świetne, popłakałam sie!
co do snów proroczych (lub nie) to Wam musze coś napisać TYLKO NIE BIJCIE śnił mi się dziś śnieg!!!!!!!!!
Justyna !! Śnieg? Wreszcie słoneczko zaświeciło, a Ty nam tu śnieg przywołujesz
Ja tam lubię śnieg.
mam taki rytuał, że muszę dotknąć pierwszy śnieg i jak spadnie to ja lecę od razu na dwór żeby poczuć na dloni.
Ksymena, czy Ty zawsze musisz się czepiać?
To jest mój wizerunek sceniczny.
sceniczny czy wirtualny??
Sceniczny. Wirtualnie udostępniony jedynie po to, aby Ksymena nie miała wyrzutów sumienia, że deprawuje młodociane.
[quote=justyna]:D
jesteście świetne, popłakałam sie!
co do snów proroczych (lub nie) to Wam musze coś napisać TYLKO NIE BIJCIE śnił mi się dziś śnieg!!!!!!!!! [/quote]
MIAU! Dziękuję za uznanie
[quote=niechcemisie]Ja tam lubię śnieg.
mam taki rytuał, że muszę dotknąć pierwszy śnieg i jak spadnie to ja lecę od razu na dwór żeby poczuć na dloni.
Ksymena, czy Ty zawsze musisz się czepiać?
To jest mój wizerunek sceniczny.[/quote]
Aaaa, masz takie wdzianko? To wszystko jasne. Ale uważaj - nawet Doda nie ma w dowodzie Doda Elektroda tylko normalnie, więc żeby nie było problemów na granicy, bo wiesz, nadal się boją w Europie świńskiej grypy
[quote=niechcemisie]Sceniczny. Wirtualnie udostępniony jedynie po to, aby Ksymena nie miała wyrzutów sumienia, że deprawuje młodociane.[/quote]
To powiem Ci, że reklamy raczej sobie nie zrobiłaś - teraz wszyscy wiedzą, że nie jesteś już w wieku 'poborowym"
Kobiet o wiek się nie pyta Więc koniec dyskusji
Wiecie, że po 25 roku zycia organizm zaczyna się starzeć? Załamała mnie ta wiadomość... myślałam, że dopiero po czterdziestce...
A ja czytałam, że na takich ustawieniach jakie mamy w wieku 25 lat, nasz organizm będzie działał najlepiej, a więc: tryb życia, pory snu i wstawania, waga, dieta i inne takie. Oczywiście jesli ktoś boryka się z jakąś chorobą lub ze starością to wiadomo, że determinują one tryb życia, ale jeśli chodzi o 25+ aż do starości, to porada była taka, żeby zmienić nieodpowiedni tryb życia przed 25 rokiem, jeśli się uważa że jest niewłaściwy, bo później organizm może mieć problem z przystosowaniem się do zmian. I tak, jeśli ktoś ma lekką nadwagę w wieku 25 lat, organizm od tej pory będzie dążył do utrzymania jej. Jeśli ktoś mało sypia, ogromne trudności sprawiać mu będzie przestawienie się, no i analogicznie wszystko po kolei. Nie wiem ile w tym prawdy.
Chodziło mi o to, że włókna kolagenowe w skórze zaczynają byćcoraz słabsze... Stąd zmarszczki...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź