Odp: Rower czy spacer?
Spacer! bo spacerować mozna zawsze i wszędzie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Spacer! bo spacerować mozna zawsze i wszędzie
Taka to jest zaleta tego spaceru. Przede wszystkim chcę zaznaczyć coś takiego - bardzo lubię no wiecie spacerować w zimie a latem to ja już wolę sobie pojeździć rowerem. Według mnie jest to lepsze i według mnie jest to po prostu bardzo dobre. Nie wyobrażam sobie życia bez tych dwóch rzeczy.
Na odpowiednim rowerze można przejechać dużo kilometrów! Zresztą ja zawsze lubiłam jeździć na rowerze, nie tylko dla kondycji ale też dla relaksu Ostatnio kupiłam nowy rower i udało mi się wybrać najlepszy dla siebie
Ja preferuję rower - chociaż spacery, szczególnie po górach, też są wspaniałe
na rowerze na pewno się więcej spali.
Ale spacery moga być przyjemniejsze.
Zależy co chcemy
Uwielbiam zarówno jedno i drugie, przy czym spacer jest hmm... jakby to powiedzieć, bardziej dostępny zawsze i wszędzie i nie trzeba dźwigać ani też zamartwiać się gdzie przypiąć czy zostawić rower, jak chcemy się gdzieś po drodze zatrzymać. Rower idealny dla "przewietrzenia się".
Zdecydowanie jestem za rowerem, świetnie dotlenia. Do tego figura wyrobiona, całe ciało pracuje. Naprawdę to najlepszy sposób relaksu i do tego zdrowie pierwsza klasa i figura.
Kocham spacery <3 co do rowerów nie mam przekonania, za bardzo się męczę..i oczywiście nie miałabym z kim jeździć. Tak na spacer u mnie się zawsze ktoś nawinie - czy to sobie pójdę albo z koleżanką, kolegą a nawet czasem brata namówię. o ile mu się chcę bo to straszny z niego leń.
Mnie najbardziej pasuje 2w1
Bardzo lubię chodzić, ale od dziecka kocham jeździć rowerem i szczerze mówiąc nie mogę doczekać się wiosny i ładnej pogody. Mieszkam w miejscu, w którym jest bardzo dużo ścieżek rowerowych. Nie wiem dokładnie ile mają kilometrów, ale myślę, że około 50km. Rok temu kupiłam sobie nowy rower, za który sporo zapłaciłam i mogę przejeżdżać większe dystanse, bo jeździ się nim dużo lżej i wygodniej niż moim poprzednim rowerem, który miał już swoje lata. Ze swoich chłopakiem planujemy sobie zrobić dłuższą wycieczkę rowerową i przejechać około 100km w weekend. Chciałabym kupić nam nowe ubrania sportowe takie jak dresy, koszulki i bluzy, bo nasze obecne są już sprane i nie wyglądają dobrze. Szukając tych ubrań trafiłam na ten sklep i trochę zszokowała mnie tak niska cena ubrań. Wcześniej kupowałam ubrania w sklepach stacjonarnych i płaciłam za nie dużo więcej. Wiecie może czym jest to spowodowane? Są to markowe ubrania więc nie ma możliwości, że jakość tych ubrań jest niższa od tych, które są dostępne w sklepach stacjonarnych.
w sumie o na rower już można iść pogoda co raz to lepsza się robi
Zawsze bardzo lubiłam jeździć rowerem i w sumie nadal lubię to robić, zdecydowanie bardziej preferują taką aktywność fizyczną od spaceru, choć i te złe nie są.
Moim zdaniem warto to połączyć.Można zacząć jeździć na rolkach we dwoje.Będzie to zarówno uprawianie sportu jak i spacer po parku czy pięknych okolicach waszego miasta.Rolki to ostatnio moda zarówno wśród młodzieży,kilkuletnich dzieciaków jak i osób starszych.Nauka nie jest trudna, a korzyści ogromne.Kiedy już się zdecydujemy,warto zakupić dobrej jakości rolki,w których będziemy czuć się bezpiecznie.Sporo osób preferuje robienie zakupów on-line w sklepie sportowym jest w nim bowiem spory wybór akcesoriów dla każdego sportowca.
Ja bym ten temat zostawił jakiemuś specjaliście. Mi się wydaje, że to może być naprawdę bardzo dobra opcja A przynajmniej w moim przypadku tak zawsze jest.
Obie fory aktywności są bardzo przyjemne a jednocześnie bardzo pożądane w przypadku osób które dopiero zaczynają swoją przygodę z aktywnym trybem życia!
z tym że rower może trochę bardziej obciążać stawy- kolana spacer to świetny sposób na aktywne spędzanie czasu dla wszystkich.
Ja niestety z rowerem nie mogę przeginać ze względu na swoje stawy, dlatego wybieram powolne, ale dość długie spacery
Bieganie Polecam, człowiek od razu czuje się zdrowszy. Najlepiej zacząć na poradnikach na stronkach typu runners-world.pl, bo bez odpowiedniego przygotowania można sobie naważyć bigosu
Nom bieganie i sluchawki duzo lepiej
https://www.sunset-gate.com
Ostatnio edytowany przez colda42 (2018-01-05 13:37:01)
Dla mnie zdecydowanie spacer, a najlepiej to z psem i rodziną
Spaceruję często, bo z psem W sezonie rower i to sporo. A teraz myślę nad bieganiem, ale nie wiem jeszcze. Może to będzie moje noworoczne postanowienie
Wolę rower, bo łączę dzięki niemu sport z turystyką Uwielbiam zwiedzać bliższą i dalszą okolicę i jestem pełna zachwytu nad miejscami, które dzięki temu odkryłam
Jak blisko to spacer, jak dalej- zdecydowanie rower.
Na taką pogodę jak dziś to lepiej rower, bo pod nogami mokro...
Chodzicie na spacery bądź na rower, gdy jest smog? Czy raczej unikacie wychodzenia z domu?
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź