Odp: My w konkursach
Jak najbardziej zgadzam się z założeniem takiego tematu, bo po co robić tutaj bałagan.
Nie ma to jak ład i porządek, nawet na forum.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak najbardziej zgadzam się z założeniem takiego tematu, bo po co robić tutaj bałagan.
Nie ma to jak ład i porządek, nawet na forum.
Ale ten temat już istnieje dość długo?????
[quote=emilia_s292]Proszę o komentarze:
[url]http://www.nowekosmetyki.pl/blog-wpis/emilia-s292/125/tropikalna-wyspa#Blog[/url][/quote]
Emilia, oceniłam, ale nie wiem gdzie skomentować - widzę tylko skomentuj profil... czy to to?
ja Was zaraz poproszę o przysługę
bardzo Was proszę o przysługę, potrwa to jakieś 2-3 minuty, ale zalezy mi a chętnie się odwdzięczę
proszę rejestrację na portalu [url=http://www.warszawianki.pl]www.warszawianki.pl[/url]
a następnie, po rejestracji wyślijcie na adres [b][email protected][/b] w tytule maila powinno znaleźć się słowo [b]ZAPROSZENIE[/b]. A w treści maila wpiszcie swoją nazwę użytkownika oraz informację: [b]zostałam zaproszona przez[/b]… (i tu mój nick, który podeślę Wam na priv, ok? jest inny niż tu)
[quote=justyna]Emilia, oceniłam, ale nie wiem gdzie skomentować - widzę tylko skomentuj profil... czy to to?
[/quote]
już znalazłam
Ok. zarejestrowałam się Justyna. Teraz czekam na twój nick.
A mogę wiedzieć jakim nickiem mnie skomentowałaś?
Ostatnio edytowany przez emilia_s292 (2010-07-20 12:08:54)
[quote=justyna]bardzo Was proszę o przysługę, potrwa to jakieś 2-3 minuty, ale zalezy mi a chętnie się odwdzięczę
proszę rejestrację na portalu [url=http://www.warszawianki.pl]www.warszawianki.pl[/url]
a następnie, po rejestracji wyślijcie na adres [b][email protected][/b] w tytule maila powinno znaleźć się słowo [b]ZAPROSZENIE[/b]. A w treści maila wpiszcie swoją nazwę użytkownika oraz informację: [b]zostałam zaproszona przez[/b]… (i tu mój nick, który podeślę Wam na priv, ok? jest inny niż tu)[/quote]
Wszystko już zrobiłam. Jakbyś jeszcze coś potrzebowała to się polecam.
dziękuję
[quote=justyna]bardzo Was proszę o przysługę, potrwa to jakieś 2-3 minuty, ale zalezy mi a chętnie się odwdzięczę
a następnie, po rejestracji wyślijcie na adres [b][email protected][/b] w tytule maila powinno znaleźć się słowo [b]ZAPROSZENIE[/b]. A w treści maila wpiszcie swoją nazwę użytkownika oraz informację: [b]zostałam zaproszona przez[/b]… (i tu mój nick, który podeślę Wam na priv, ok? jest inny niż tu)[/quote]
ktoś jeszcze mi pomoże??
a w ogóle to jakaś cisza na forum ostatnimi czasy...
Dziewczyny gratuluję erotycznych gadżetów!
[quote=emilia_s292]Dziewczyny gratuluję erotycznych gadżetów![/quote]
faktycznie! ale super
gratuluję
Teraz tylko pozostaje nam wypróbować...
Myslałam, że więcej tu nas będzie się udzielać. Jest konkurs a na forum pustki.
lato... pewnie część wyjechała
my też szykujemy się na początku sierpnia na krótki wyjazd
My też na poczatku sierpnia gdzieś wyskoczymy...
[quote=emilia_s292]Dziewczyny gratuluję erotycznych gadżetów![/quote]
ja również gratuluję
Dostanę do przetestowania wodę toaletową IsaDora. Ciekawe jak pachnie.
super - ja nigdy nic nie testowałam ...
A ja to przeważnie testuję książeczki dla dzieci i teraz dostaniemy plasterki do testu..... a i jeszcze płyn do kapieli też dla dzieci testowalismy.....
[quote=justyna][quote=emilia_s292]Dziewczyny gratuluję erotycznych gadżetów![/quote]
faktycznie! ale super
gratuluję[/quote]
No to sobie pogratulujmy, bo poza nami tu właściwie nikogo nie ma
No nie ma, a szkoda....
Więc może jakąś akcję promocyjną dla forum wśród koleżanek zróbmy:)
Ja już na innych forach zachęcam dziewczyny, ale one są przywiązane do tamtych
Mam pytanie do dziewczyn, które wygrały w tym konkursie na forum - czy dostałyście jakiegoś e-maila potwierdzającego wysłanie przesyłki?
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź