26

Odp: Surówki.

Z pora, marchwi i buraczka, doprawiona octem balsamicznym:)

27

Odp: Surówki.

Uwielbiam surówki z czerwonej kapusty, białej kapusty i kiszonej kapusty big_smile Będę wdzięczna za podpowiedzi różnych wersji, bo chciałabym jeść więcej warzyw liściastych, a ja jakoś niespecjalnie potrafię łączyć ze sobą składniki sałatek i surówek tak, żeby do siebie pasowały i jakoś sensownie, smacznie się komponowały. W gotowaniu mi to wychodzi, w surówkach i sałatkach niestety nie bardzo. Kiepsko się też orientuję w tym, jakie przyprawy do jakiej sałatki/surówki najlepiej dodać.

28

Odp: Surówki.

Polecam kapustę pekińską, ja ją wcześniej gotuję ok. 3 minut, więc jest delikatniejsza niż surowa, ale świetnie pasuje do niej jogurt z dodatkiem posiekanych  ziół