Odp: Surówki.
Z pora, marchwi i buraczka, doprawiona octem balsamicznym:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Z pora, marchwi i buraczka, doprawiona octem balsamicznym:)
Uwielbiam surówki z czerwonej kapusty, białej kapusty i kiszonej kapusty Będę wdzięczna za podpowiedzi różnych wersji, bo chciałabym jeść więcej warzyw liściastych, a ja jakoś niespecjalnie potrafię łączyć ze sobą składniki sałatek i surówek tak, żeby do siebie pasowały i jakoś sensownie, smacznie się komponowały. W gotowaniu mi to wychodzi, w surówkach i sałatkach niestety nie bardzo. Kiepsko się też orientuję w tym, jakie przyprawy do jakiej sałatki/surówki najlepiej dodać.
Polecam kapustę pekińską, ja ją wcześniej gotuję ok. 3 minut, więc jest delikatniejsza niż surowa, ale świetnie pasuje do niej jogurt z dodatkiem posiekanych ziół
Teraz sezon na młodą kapustkę. Uwielbiam z marchewką i czosnkiem oraz garściami koperku. To najlepsza surówka na wiosenny obiad
Uwielbiam surówki z kiszoną kapustą
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź