Odp: Gdzie najszybciej sprzedać ciuchy ?
Fakt, teraz jest ogromna podaż ciuchów wszędzie, a kupujących już dużo mniej niż sprzedających... ja bym przemyślała wymianę na inne, które mi się spodobają. Może warto to proponować innym sprzedającym?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Fakt, teraz jest ogromna podaż ciuchów wszędzie, a kupujących już dużo mniej niż sprzedających... ja bym przemyślała wymianę na inne, które mi się spodobają. Może warto to proponować innym sprzedającym?
Niedawno przeczytałam nieco przerażający artykuł o sprzedaży ciuchów na Vinted. Nie wiedziałam, że dzieją się takie rzeczy. Dużo dziewczyn padło ofiarą nieuczciwych kupujących. Wysyłały im nowe lub prawie nowe rzeczy, a kupujące zgłaszały na Vinted, że dostały coś zniszczonego i wyłudzały w ten sposób zwrot pieniędzy. Kupujące niszczyły te rzeczy celowo, prawdopodobnie dlatego, że jednak na żywo im się nie spodobały lub się rozmyśliły. W ten sposób one odzyskiwały pieniądze, a sprzedające traciły wszystko, łącznie z dobrą opinią.
Jest mega dużo miejscówek, gdzie można sprzedawać ubrania. Czy to online w Internecie, czy to lokalnie. Masz fajną rozpiskę aplikacji i sposobów, gdzie sprzedawać ciuchy - powodzenia!
Ostatnio edytowany przez arkadiush (2021-06-07 19:14:30)
vinted chyba mi szybko się sprzedają
vinted
> niechcemisie napisał/a:
> > outside napisał/a:
> Ciekawe jak im się to opłaca:) Musieli wynegocjować śmieszne stawki z Inpost i pocztą, którym z kolei to się opłaca chyba tylko wizerunkowo...
Teraz jeszcze zrobili świetne promocje. Najpierw wysyłka była za 5 zł, a w dniach 22 - 26 marca jedynie za złotówkę! Naprawdę. Skorzystałam.
Wszystko fajnie, tylko wiecie - za tą taniością stoją ludzie tacy sami jak my, którzy za te śmieszne stawki pracują... Ja nie korzystam z tego, bo uważam, że to przegięcie, takie ceny - naprawdę, trzeba mieć trochę przyzwoitości, a nie bezrefleksyjnie korzystać, bo można... Kupuję lokalnie, sama dojeżdżam po rzeczy i nie przyczyniam się do niezdrowych praktyk w firmach, które w tym procederze uczestniczą...
Właśnie - za tanioscia trzeba widzieć człowieka a nie tylko własną korzyść...
Ja wymieniam się z koleżankami i jestem zadowolona.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź