Odp: Kosmetyki do włosów
nigdy nie stosowałam jedwabiu... może spróbuję... natomiast z tego gliss kura miałam odżywkę tez w takich różowych kolorach do włosów blond nadająca blas - była wspaniała!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nigdy nie stosowałam jedwabiu... może spróbuję... natomiast z tego gliss kura miałam odżywkę tez w takich różowych kolorach do włosów blond nadająca blas - była wspaniała!
macie jakąś sprawdzoną gumę do włosów???
oo już nie pamiętam nazwy, ale jak miałam króciutkie, to kupowałam jedna... w sklepie dla fryzjerów... cholercia... za późno spytałaś ![]()
guma do włosów ma każda podobne działanie chyba jakieś różnicy nie ma
[quote=biedroneczka4]guma do włosów ma każda podobne działanie chyba jakieś różnicy nie ma[/quote]
jest różnica pomiędzy firmami i to ogromna
niektóre obciążają włosy, inne sklejają, jeszcze inne powodują, że włosy sa ułozone ale tylko przez pierwsze dwie godziny a potem się sypie....
no może i masz rację ale ja mam gumę i jakoś wiecej starsza używa dla krótszych włosów
jedwab do włosów jest obecnie najlepszym kosmetykiem do włosów i stosunkowo nie drogim, mozna go kupić na allegro lub w sklepach.
[quote=biedroneczka4]no może i masz rację ale ja mam gumę i jakoś wiecej starsza używa dla krótszych włosów[/quote]
no bo guma jest raczej do krótkich, ja używałam gumy jak miałam króciutkie, teraz już nie używam, bo zbytnio obciąża mi wlosy
ja mam teraz krótkie ![]()
Ja tam nic specjalnego nie stosuje, zwykły szampon i odżywkę i to najtańszą.
jedwab stosuje , szampony to z tych tanich
Ja właśnie dostałam jedwab w sprayu z Drogerii Natura, ale jakoś nie widzę wielkiej różnicy... Ile razy to trzeba psiknąć na włosy? Może ja za mało na siebie psikam?
a tam nie jest napisane? Bo ja mam jedwab w maleńkiej buteleczce od fryzjerki i na włosy wystarcza kilka kropelek! Pieknie lśnią
[quote=justyna][quote=biedroneczka4]jedwab jest dobry ale nie dla wszystkich włosów[/quote]
ja używam sporadycznie - na "wyjścia" fryzjerka mi powiedziała, że nie nalezy używać jedwabiu codziennie
mam taki (używam od lutego, a zużyłam 1/4 opakowania):
[img]//www.wizaz.pl/kosmetyki/pictures/165/9442.jpg[/img][/quote]
mnie mdłił zapach tej odżywki koszmar jak dla mnie, efekty też były znikome ![]()
Ja polecam szampony i odżywki do włosów producentów certyfikowanych kosmetyków naturalnych Logona i Lavera. Lavera ma świetny szampon pomaranczowy do włosów cieńkich i delikatnych, włosy są puszyste i lśniące.
Unikam szamponów ze zwykłych drogerii, czytam skład opakowań i pieć razy się zastanawiam zanim kupię ![]()
Używałam też profesjonalnych szamponów i odżywek do włosów.
Ostatnio edytowany przez Natasza (2010-04-16 11:09:22)
jeśli chodzi o podniesienie fryzurki ja ostatnio odkryłam spray firmy Wella, do kupienia tylko w profesjonalnych sklepach, faktycznie działa
Polecam bardzo dobrą rewitalizująca odżywkę do włosów Foltene. Włosy po jej użyciu są sprężyste, dobrze się układają, nie są jak siano. Ładnie lśnią. ![]()
Ostatnio edytowany przez Natalia22 (2011-06-08 15:16:26)
ja ostatnio poszukiwałam jakiejs nowej odzywki do włosów bo te w sklepach juz wypróbowałam prawie wszystkie i żadna mi nie odpowiadała tak do końca i znalazłam taka Re-energize Conditioner firmy tigi w sklepie internetowym kalamis i jestem bardzo zadowolona, przede wszystkim mam bardzo miłe włosy po tym i wreszcie odzyskały blask
Ja najbardziej jestem zadowolona z tej na zdjęciu, ale działa od razu po zetknięciu sie z włosami i muszę szybko i bardzo dokładnie ją zmywać. Mam przetłuszczające się włosy, więc muszę ostrożnie. Pachnie cudnie! Jestem jeszcze zadowolona z szałwiowej Joanny.
Moje włosy są dosyc sztywne i po umyciu stoją jak u jeża.Używam odżywki ziaja plantica włos w płynie olej rycynowy
.Włosy są mięciutkie,nie wypadają
A stosowałyście może odżywki do włosów z matrixa?
Ja mam taką pomarańczową maskę z MATRIX'a (tzn. opakowanie jest pomarańczowe). Wspaniała jest!
Nowy żel do włosów z Joanny. SUPER!!! Bardzo mocno utrwala, a włosy się nie wysuszają...
A ja nie używam nic do stylizacji włosów
ha ha
w ogóle do włosów to tylko szampon
Nie lubię się zajmować włosami ![]()
A ja ostatnio kupiłam piankę i nową suszarkę z dyfuzorem, więc się bawię czasami, żeby nabrac wprawy. nigdy wcześniej nie używałam dyfuzora. Efektem nie jestem zachwycona, przynajmniej póki co.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź