176

Odp: torebka - duża/pojemna czy mała/skromna?

No tak, myślałam też o takich.
No są nawet, nawet.

177

Na pewno są pojemne smile

178

Dobre są na zakupy i lepsze od reklamówek.

179

No tak bo teraz za reklamówki się płaci. Ja mam dość dużą torebkę i jak idę na niewielkie zakupy to wkładam do torebki...

180

od kilku dni noszę taką małą podłużną ciemnogranatową skórzaną torebkę po mojej Babci smile
jest rewelacyjna i oryginalna (choć mała)! jednak do pracy zdecydowanie wolę większe - kalendarz, woda, śniadanie... nie lubię łazić z reklamówkami...

a co do toreb a zakupy, to zawsze mam jakąś płócienną w torebce (jedynie do tej małej mi się nie mieści już nic..)

181

Duża pojemna ale nie za duża smile

182

a ja chyba muszę już wyrzucić swoją ulubioną w kolorze musztardowym sad
bo się przeciera i nie wygląda już zbyt atrakcyjnie... szkoda, bardzo ją lubiłam, ale swoje lata już ma....

183

Mnie też czasem szkoda wyrzucić coś, do czego się przyzwyczaiłam...  Ale torebki jednak się zużywają, niestety...

184

no niestety sad

185

Też mam taką ulubioną z mnóstwem cekin i niestety te cekiny ciągle odpadają... jak zauważę to przyszyję, ale już trochę brzydko wyglądają puste miejsce i też chyba będę musiała się z nią rozstać sad

186

to może umówmy się jednego dnia na zbiorowe wyrzucanie ulubionych zużytych rzeczy wink
a potem będziemy tu zbiorowo opłakiwać big_smile

187

Dobry pomysł. Mi to zawsze szkoda wyrzucać .... i tak odkładam na bok i te rzeczy tak leżą. Mimo że ich nie uzywam to szkoda mi je wyrzucić sad

188

Moja siostra jest takim "zbieraczem" jak ty... Skutek jest taki, że nie ma już miejsca w szafie, bo albo zostawia do przeszycia, albo uważa ze jeszcze 'mogą się przydać". Tylko komu i na co???

189

Nie wiem. Powoli się uczę wyrzucać to co niepotrzebne....

190

U niej to nieuleczalne. Jak mąż jej wyrzucił jakieś wycinki, bo leżały w reklamówce i wyglądały nieciekawie, to się miesiąc gniewała smile

191

ja dziś wyrzucam torbę, odpadł mi taki  mały kawałek materiału przy suwaku...

192

Brawo! Zrób porządki na nową drogę życia smile

193

no ale dlaczego akurat na nową drogę życia zniszczyła mi się moja ulubiona torebka??? sad

194

Bo to nowa droga życia i musi być nowa torebka smile To ja swoją też wyrzucę smile

195

już leży pusta przy drzwiach... wezmę ją wychodząc smile

196

Justyna: a nie da się tej torebki u kaletnika naprawić? może jemu uda się uratować Twoją torebkę?
A wracając do tematu to ja wolę te duże torebki do których mogę wszystko wrzucić i gdzie zmieści się zeszyt w formacie A4, oraz wszystkie inne równie potrzebne rzeczy jak opakowanie plastrów czy zapasowe rajstopy wink

197

Wiadomo, tylko potem ramię boli przez resztę popołudnia;) Ale ja też wolę duże, wszystko się mieści. Bardzo mi się ta torebka podoba:

Jest pojemna, z naturalne, niebrudzącej skóry, w środku bardzo praktyczna.
Dobry jest ten producent, robi torebki z prawdziwej skóry i bardzo solidne. Biorąc pod uwagę relację jakości do ceny, to bardzo się opłaca.

198

Atena, torebkę wyrzuciłam, była naprawdę mocno zniszczona...
ale mam już nową big_smile

199

Widzę że się koleżance powodzi smile To po ślubie się tak poprawiło? wink

200

Uwielbiam torebki ze skóry, ostatnio widziałam kilka ciekawych modeli w centrum handlowym i jak tylko moje konto się powiększy, to zaszaleję smile