Odp: torebka - duża/pojemna czy mała/skromna?
I jeszcze zapachy...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
I jeszcze zapachy...
To jak w kinie 5D i zapachy i muzyka i trójwymiarowe ceny! ha ha
jak tata idzie z mama na zakupy to zawsze ":wpada cos ekstra" a jak ja ide, to ide po to co tzra a nie jakieś ekstra. Bardzo mało kiedy biore cos więcej...
zapach, muzyka, ekspozycja towarów, poza tym jeszcze dużo innych chwytów - no. zauważcie, że najbardziej "codzienne" artukuły - mleko, chleb - są zawsze na końcu supermarketu, tak aby przy okazji przejść dookoła innych produktów. Tak samo przy kasach gumy, batoniki i inne drobiazgi - zawsze stojąc w kolejce coś jeszcze możemy do koszyka dorzucić
Jest jedna zasada- że na wysokści oczu zawsze najdroższe, to co z sklepu zejsc musi. Czasem dlategowystarczy kucnąć...
i dorzucamy, jeszcze jak kolejka jest
W moim przypadku zawsze duża
ja dopóki robiłam zakupy w tesco też cierpliwośc traciłam z powodu kolejek.... teraz od roku robię zakupy w innym małym markecie i jest super - o! założę wątek o sklepach gdzie na co dzień kupujemy i o produktach wartych kupieniab czy też markach własnych - może wymienimy się tam doświadczeniami
tak dobry pomysł.. popieram
już jest wątek - w ploteczki go wrzuciłam
[quote=a.filipowska]już jest wątek - w ploteczki go wrzuciłam[/quote]
super
a co do tesco - chyba nigdy tam nie kupiłam bez kolejki... ale czasem korzystam bo jest 24/24
Ja mam torebkę, dużą i pojemną, by tam jeszcze móc zmieścić drobne zakupy.
Ja mam dużo torebek , ale gustuję w małych takich na portfel (mały), telefon i chustki jakoś nie mogę się przekonać do dużych, jak potrzebuję dużą torbę to wolę plecak, bo nie mogę dźwigać na jednym ramieniu
ja mam dużo torebek różnych ale i tak najczęściej chodzę z jedną dużą
Tak samo mam. Wszędzie biorę te większe. Choć na jakieś krótkie wyjście można wziąć coś małego, byle weszło lusterko, klucze i komórka.
U mnie wszystko zależy od okazji, ale najczęściej i tak chodzę w tych dużych worach - w nich się najwięcej mieści, można nawrzucać właściwie wszystko do środka, to nic, że potem nie można znaleźć - ale i tak wszystko ma się pod ręką. Niektórzy by sie zdziwili, jakby wiedzieli jakie rzeczy kobieta potrafi z sobą w takiej dużej torebce nosić.
najlepiej jest jak w tramwaju czy na poczcie zacznie dzwonić komórka dzwoni i dzwoni,wszyscy się patrzą a ja grzebię w tym worku i szukam, bo oczywiście nie zawsze schowam telefon do przegródki ... no bo po co?
To ja mam tak samo. Kiedyś stałam przy okienku na poczcie. Zaczął dzwonić, za mną kolejka, tu coś muszę podpisać, a dzwięk coraz głosniejszy, szukam, nie mogę znależć. Masakra. W końcu przestał dzwonić.
[quote=emilia_s292]To ja mam tak samo. Kiedyś stałam przy okienku na poczcie. Zaczął dzwonić, za mną kolejka, tu coś muszę podpisać, a dzwięk coraz głosniejszy, szukam, nie mogę znależć. Masakra. W końcu przestał dzwonić.[/quote]
no właśnie, ja napisałam "na poczcie" bo kilka dni temu miałam identycznie
no trudno... zdarza się
Więc może nosić telefony na smyczy na szyi? Często widzę, że tak robią dziewczyny.
Ale promieniowanie jest za duże, no i nie powinno się nosić komórki w okolicy serca... Zwłaszcza jak smycz ma metalowe elementy...
O , tego to nie wiedziałam.
Dostałam na imieniny fajną dużą fioletowo-białą torebkę. A nosicie worki?
taki worek-torebka, o to chodziło Ci ?
Mam na myśli coś takiego
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images43.fotosik.pl/328/d592c3d63026e2d7med.jpg[/img][/url]
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images50.fotosik.pl/329/d7ac7a1686f5b1ae.jpeg[/img][/url]
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź