151

Odp: torebka - duża/pojemna czy mała/skromna?

I jeszcze zapachy...

152

To jak w kinie 5D i zapachy i muzyka i trójwymiarowe ceny! ha ha

153

jak tata idzie z mama na zakupy to zawsze ":wpada cos ekstra" a jak ja ide, to ide po to co tzra a nie jakieś ekstra. Bardzo mało kiedy biore cos więcej...

154

zapach, muzyka, ekspozycja towarów, poza tym jeszcze dużo innych chwytów - no. zauważcie, że najbardziej "codzienne" artukuły - mleko, chleb - są zawsze na końcu supermarketu, tak aby przy okazji przejść dookoła innych produktów. Tak samo przy kasach gumy, batoniki i inne drobiazgi - zawsze stojąc w kolejce coś jeszcze możemy do koszyka dorzucić

155

Jest jedna zasada- że na wysokści oczu zawsze najdroższe, to co z sklepu zejsc musi. Czasem dlategowystarczy kucnąć...

156

i dorzucamy, jeszcze jak kolejka jest

157

W moim przypadku zawsze duża

158

ja dopóki robiłam zakupy w tesco też cierpliwośc traciłam z powodu kolejek.... teraz od roku robię zakupy w innym małym markecie i jest super - o! założę wątek o sklepach gdzie na co dzień kupujemy i o produktach wartych kupieniab czy też markach własnych - może wymienimy się tam doświadczeniami

159

tak dobry pomysł.. popieram

160

już jest wątek - w ploteczki go wrzuciłam

161

[quote=a.filipowska]już jest wątek - w ploteczki go wrzuciłam[/quote]
super
a co do tesco - chyba nigdy tam nie kupiłam bez kolejki... ale czasem korzystam bo jest 24/24 smile

162

Ja mam torebkę, dużą i pojemną, by tam jeszcze móc zmieścić drobne zakupy.

163

Ja mam dużo torebek , ale gustuję w małych takich na portfel (mały), telefon i chustki smile jakoś nie mogę się przekonać do dużych, jak potrzebuję dużą torbę to wolę plecak, bo nie mogę dźwigać na jednym ramieniu smile

164

ja mam dużo torebek różnych ale i tak najczęściej chodzę z jedną dużą

165

Tak samo mam. Wszędzie biorę te większe. Choć na jakieś krótkie wyjście można wziąć coś małego, byle weszło lusterko, klucze i komórka.

166

U mnie wszystko zależy od okazji, ale najczęściej i tak chodzę w tych dużych worach - w nich się najwięcej mieści, można nawrzucać właściwie wszystko do środka, to nic, że potem nie można znaleźć - ale i tak wszystko ma się pod ręką. Niektórzy by sie zdziwili, jakby wiedzieli jakie rzeczy kobieta potrafi z sobą w takiej dużej torebce nosić.

167

najlepiej jest jak w tramwaju czy na poczcie zacznie dzwonić komórka lol dzwoni i dzwoni,wszyscy się patrzą a ja grzebię w tym worku i szukam, bo oczywiście nie zawsze schowam telefon do przegródki ... no bo po co? wink

168

To ja mam tak samo. Kiedyś stałam przy okienku na poczcie. Zaczął dzwonić, za mną kolejka, tu coś muszę podpisać, a dzwięk coraz głosniejszy, szukam, nie mogę znależć. Masakra. W końcu przestał dzwonić.

169

[quote=emilia_s292]To ja mam tak samo. Kiedyś stałam przy okienku na poczcie. Zaczął dzwonić, za mną kolejka, tu coś muszę podpisać, a dzwięk coraz głosniejszy, szukam, nie mogę znależć. Masakra. W końcu przestał dzwonić.[/quote]
no właśnie, ja napisałam "na poczcie" bo kilka dni temu miałam identycznie big_smile
no trudno... zdarza się wink

170

Więc może nosić telefony na smyczy na szyi? Często widzę, że tak robią dziewczyny.

171

Ale promieniowanie jest za duże, no i nie powinno się nosić komórki w okolicy serca... Zwłaszcza jak smycz ma metalowe elementy...

172

O , tego to nie wiedziałam.

173

Dostałam na imieniny fajną dużą fioletowo-białą torebkę. A nosicie worki?

174

taki worek-torebka, o to chodziło Ci ?

175

Mam na myśli coś takiego
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images43.fotosik.pl/328/d592c3d63026e2d7med.jpg[/img][/url]
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images50.fotosik.pl/329/d7ac7a1686f5b1ae.jpeg[/img][/url]