Temat: Co najchętniej teraz byś zrobiła?
Bo ja marzę o lataniu na kitesurfingu! To dopiero pełna wolność!!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bo ja marzę o lataniu na kitesurfingu! To dopiero pełna wolność!!!
Ja to bym poleżała pod palmami na Karaibach z drinkiem w ręku:)
Oj wykapałbym się w jeziorze z moim mężem - bez świadków
To teraz wiesz... jak już się pochwaliłaś to teraz ciężko tak będzie bez świadków
Najchętniej posiedziałabym sobie nad jakąś wodą z książką i z przyjacielem... i żeby on też miał swoją książkę... i żebyśmy tak sobie leżeli na brzuszkach obok siebie i spletli nasze nogi ze sobą i czytali...
Gdzieś bym nad wodę wypruła.
A siedzę w pracy, w której nie ma klimy...
Powachlować Cię? Ale dasz mi za to czekoladę ;p
Ostatnio edytowany przez niechcemisie (2014-07-28 12:56:33)
Niechcemisię Trochę bezinteresowności
O nie nie kochana, nie ma nic za darmo ;p Miłoszowa chce się chłodzić, pracuje, więc zarabia, jak zarabia to niech płaci za spełnienie zachcianki ;p ( a czekoladę to ewentualnie mogę opanować z nią na pół jak już da)
Aj no tak Coś z wyrachowania też trzeba mieć w dzisiejszych czasach
Najchętniej posmarowałabym nogę dip rilifem, bo upadłam i spuchła, ale mi się skończył. Czas wygnać ukochanego do apteki. Poza tym mam ochotę na lody!
poszła na basen
Cofnęła czas o 15 minut i nie wychodziła do ogródka popatrzeć na księżyc, bo tak mnie komary pogryzły, że cała się drrrrrapię
teraz
Ja bym poszła spać, dziecko ząbkuje..a ja zombie
heh... co Ci pozostaje? Krótkie drzemki w ciągu dnia? Dasz radę )
Ja najchętniej to bym sobie teraz wzięła prysznic, ubrała się i poszła do pracy, szkopuł taki, że nie mam pracy ;p
wyjechała na wymarzone wakacje
_________
Wydajny [url=http://etja.pl/glowna/1-olej-arganowy-bio.html]olejek arganowy[/url]
Och... posiedziałabym na tarasie w górskiej chatce z czymś pysznym i gorącym w kubku, dobrą książką i kochanym mężczyzną.
Popływałabym w basenie z podgrzewaną wodą i palmami na brzegu:)
Skoczyłabym z mostu i wypłynęła na brzeg po dwóch tygodniach wyjedzona przez wodne robaki :'(
A jaka byś była szczupła:) Wszystkie koleżanki by z zazdrością patrzyły na Ciebie...
Mariella... Ty mnie do tego pomysłu nie zachęcaj. Powinnaś moją wyobraźnię za uszy od tego mostu odciągnąć, a nie...
Ja bym poszła spać do cieplutkiej pościeli bo mi zimno:)
A ja zaraz zrobię dokładnie to, co najchętniej bym zrobiła. Pójdę do ogródka, pomaluję sobie pazurki i poczytam książkę.
Gabika ja to chyba też bym sobie już pospała. Chyba odzywa się brak urlopu
niechcemisie Ty to masz pomysły - most, rybki. Już lepsza była książka, góry i ukochany
Poszła spać.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź