Temat: świetny przyrząd do ćwiczeń na uda
Polecam świetny przyrząd do ćwiczeń dla wszystkich Pań 'leniuszków" można bowiem ćwiczyć nawet oglądając telewizję, ja zapłaciłam 19 zł, ale tu widzę na allegro za 13 zł, nazywa się "motylek"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Polecam świetny przyrząd do ćwiczeń dla wszystkich Pań 'leniuszków" można bowiem ćwiczyć nawet oglądając telewizję, ja zapłaciłam 19 zł, ale tu widzę na allegro za 13 zł, nazywa się "motylek"
rower
lub przysiady też dobre są
Ostatnio edytowany przez malenka84 (2009-10-06 22:08:30)
ja chodzę na gimnastykę 2x w tygodniu
też działa
A ja mam w domku "chodzik", hula hop i taki przyrząd na brzuch. Nie muszę chodzić na siłownię, ale fakt trzeba mieć samozaparcie i w miarę regularnie ćwiczyć.
może się skuszę i kupię
Na rower stacjonarny nie mam miejsca ale ten motylek to fajna sprawa
i cena bardzo atrakcyjna
eh, ja też nie mam miejsca na rower stacjonarny...a co dopiero na bieżnię, które mi się tak marzy:P
oj mi też się bieżnia marzy - jak sie wyprowadze z domu to bedzie pierwszą rzeczą jaką kupie to bieżnia
a mi rower ... a najlepiej jakies odsysanie tłuszczu
asiula z tym odsysaniem jest tak, że jak odsysasz to potem fały skóry zostają
ja mam stepper... wszystko jest fajne dopóki się nie znudzi
to tak jak ze wsyztkim, wszystko chcesz miec, robić .... dopóki njam sie nie znudzi
No, fajny jest.
Ja polecam leg magic. Fajnie działa na uda i pupę.
najlepsza jest siłownia, to znaczy najbardziej spektakularne efekty są, ale ja najbardziej lubię basen - przyjemne z pożytecznym!
basen jest fajny, ale ja nie umiem pływać, wstyd! taka stara!
[quote=biedroneczka4]basen jest fajny, ale ja nie umiem pływać, wstyd! taka stara![/quote]
ja Cię w takim razie pocieszę - też nie umiem pływać, a w zeszłym roku uczyłam się... mam paniczny lęk przed wodą...
też nie umiem pływać, a na ćwiczenie ud dobre są te buty, nie wiem czy czytałyście o nich, w czasie spacerowania w nich bardziej niż normalnie pracują mięśnie nóg i pupy, u mnie w pracy ma takie koleżanka i bardzo je sobie chwali, ja sobie je chcę kupić na wiosnę
ja nie mam czasu na ćwiczenia ani basen
A ja lubię eksperymenty:) Jeśli urozmaica się ćwiczenia to przynoszą one wieksze efekty, bo mięśnie się motywowane do większego wysiłku. Ja marzę by mieć w domu( ewentualnie w ogrodzie) trampolinę, to naprawdę świetna zabawa
Weszłam na twojego linka i podoba mi się Twój przyrząd do ćwiczeń.
Urozmaicam sobie tak jak lubię. Najlepsze rezultaty przynosi trening, który sprawia przyjemnośc, a to co komuś się podoba nie musi podobać się mi. Wiem jak sobie urozmaicać.
Tak, tak zgadzam się z Tobą niechcemisie.
shape/leg magic... bo spotkaam dwie nazwy tego przyrządu - na wewnętrzą strone ud dziala bosko
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź