Odp: Redaguj rubrykę MODA - wygrywaj kosmetyki
o mój Boże ..... zdecydowanie lepiej sie z Wami gada - jak nie ma konkursów , nagród itp .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 35 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
o mój Boże ..... zdecydowanie lepiej sie z Wami gada - jak nie ma konkursów , nagród itp .
asiula83, zgadzam się
[url]http://urodaizdrowie.pl/lubisz-nosic-czapki-emilka-radzi-jak-mozna-je-pokochac[/url]
nowy artykuł.
Ocena artykulu:
Ładny, lepszy niz poprzednie, ale można było wiecej dac od siebie. Tzn początek super sie zapowiada, ale koniec, chyba go brak rozwiniecie ładne ale za bardzo obciełaś je. Jakbyś bała sie uzywać słów.
Temat ciekawy, nawet bardzo i fajnie jakbyś napisala cos wiecej na ten temat.
to rozwinięcie: "Emilka radzi .." to trochenie na miejscu, bo tam można rzec, ze za duzo rad nie jest.
4 rodzaje czapek opisane każda po jednym zdaniu.
Przykro mi ale nadal odnosze wrenie ze niektóry idą na ilosć - by mieć z tego jakeś profity piszac byleby pisac, niekoniecznie majac coś do powiedzenia na ten temat. I ciagle bedę to krytykować. Bo mamy sobie pmagac, podpowiadać, uczyc, zaciekawiac, a nie napisac suche fakty jak to ujęła koleżanka a.filipowska
Ostatnio edytowany przez malenka84 (2009-10-27 11:20:19)
[quote=malenka84][url]http://urodaizdrowie.pl/lubisz-nosic-czapki-emilka-radzi-jak-mozna-je-pokochac[/url]
nowy artykuł.
Ocena artykulu:
Ładny, lepszy niz poprzednie, ale można było wiecej dac od siebie. Tzn początek super sie zapowiada, ale koniec, chyba go brak rozwiniecie ładne ale za bardzo obciełaś je. Jakbyś bała sie uzywać słów.
Temat ciekawy, nawet bardzo i fajnie jakbyś napisala cos wiecej na ten temat.
to rozwinięcie: "Emilka radzi .." to trochenie na miejscu, bo tam można rzec, ze za duzo rad nie jest.
4 rodzaje czapek opisane każda po jednym zdaniu.
Przykro mi ale nadal odnosze wrenie ze niektóry idą na ilosć - by mieć z tego jakeś profity piszac byleby pisac, niekoniecznie majac coś do powiedzenia na ten temat. I ciagle bedę to krytykować. Bo mamy sobie pmagac, podpowiadać, uczyc, zaciekawiac, a nie napisac suche fakty jak to ujęła koleżanka a.filipowska[/quote]
Napisze tylko ,że ja tego tak nie zatytułowałam..emilka radzi...to redakcja....i tyle!
Tak też pomyslałam, ale artykuł Ty pisałaś..
Nowy:
[url]http://urodaizdrowie.pl/moja-dziurawa-szafa[/url]
CUDNY!!!!!
Oby takich wiecej artykułów
Jest co czytać i fajnie, lekko napisane
Marta (PINKMAUSE) pisz wiecej .
temat Marty fajny
Emilki też, zwłaszcza że ja uwielbiam czapy!
a mi wczoraj napisali, że mój dziś pójdzie
ale chyba zapomnieli...
Olu, jutro Twoja praca zostanie opublikowana, wszyscy będą mogli zobaczyć Twoje modowe przemyślenia. Pamiętajcie Kochani, że chodzi o totalną zabawę, nagrody otrzymują wszyscy, których prace zostają opublikowane, nie oceniamy prac, i też nie zachęcamy Was do tego, bo po prostu Wasze prace nam się podobają. Jest naprawdę fajnie, miło i przyjemnie w tym naszym butiku, stwórzmy razem coś ciepłego i praktycznego - a jak wiadomo nie każdy urodził się oratorem.
Wasza redakcja
[quote=justyna]temat Marty fajny
Emilki też, zwłaszcza że ja uwielbiam czapy!
a mi wczoraj napisali, że mój dziś pójdzie
ale chyba zapomnieli... [/quote]
Dzięki
Justynko pamiętają pamiętają!
A ja mam prośbe do Emilki - by dała sie ponieść słowom i pisała wiecej, bo wybiera ciekawe tematy - tylko tak sucho o nich pisze i tak mało .
Justyna - nie moge się juz doczekać by przeczytać Twój artykuł
ja poproszę drugą część o nakryciach głowy, np. chustach
Ola, mam nadzieję, że się nie zawiedziesz
ale jeśli tak, to czekam na uwagi, bo planuję drugą część
[quote=admin]Justynko pamiętają pamiętają![/quote]
dziękuję Nasz Redakcjo
tak a propos nakryć głowy...
Emilka nie uwzględniła najnowszego trendu
spójrzcie tylko, nie wiem co o tym myśleć......
[img]//www.turbokrowa.pl/resources/pimg_w/105_1_czapka_kupa.jpg[/img]
Fujjjjj
A o chustach postaram się coś ciekawie napisac chociaż sama nie mam najnowszych chust w szafie tylko jakieś stare....
[quote=admin]Olu, jutro Twoja praca zostanie opublikowana, wszyscy będą mogli zobaczyć Twoje modowe przemyślenia. Pamiętajcie Kochani, że chodzi o totalną zabawę, nagrody otrzymują wszyscy, których prace zostają opublikowane, nie oceniamy prac, i też nie zachęcamy Was do tego, bo po prostu Wasze prace nam się podobają. Jest naprawdę fajnie, miło i przyjemnie w tym naszym butiku, stwórzmy razem coś ciepłego i praktycznego - a jak wiadomo nie każdy urodził się oratorem.
Wasza redakcja[/quote]
Racja w 100 % Pozdrawiam i coś stworzę następnego bo już mam pomysł! Liczy sie pomysł!
[quote=emilia_s292]A o chustach postaram się coś ciekawie napisac chociaż sama nie mam najnowszych chust w szafie tylko jakieś stare....[/quote]
ja bym chciała kupić sobie taką dużą coś a la turban...
Fajnie byś wyglądała! Niektórym pasują nakrycia głowy!
Moje to bedą czyste, suche fakty - gdyż jakiś wstęp jest potrzebny. Jak wyjdzie dobrze - to mysle o wgłebieniu se w szczególiki, ale jeszcze nie wiem dokłądnie jak by to wygladało. Może doradzicie.
Krytyki się nie boje a chce fajnie napisać, więc musicie skrytykować:)
Justyna skrytykuje o ile bedze potrzeba - nie bój sie
Emilka o ile napiszesz z sercem - co myślisz, może jakieś pomysły jak nosić te chusty albo najfajniejsze wzory wg Ciebie - to czemu nie???
Biedroneczko alias Roksano A pisz pisz Bo ostanio podobał mi się Twoj artykuł
Jakby nie było krytyki to nie powstawałyby coraz lepsze artykuły a chyba o to chodzi tutaj ?
Ostatnio edytowany przez malenka84 (2009-10-27 13:22:24)
już nie pamiętam co tam napisałam, ale mam pomysł na drugi...
oglądałyście Lejdis? film był moim zdaniem kiepski, ale jedna z aktorek miała co i rusz inne chusty...
Ogladałam i wiem o kogo chodzi - fajne je miała.
Ja pisłam wstęp o Marce VS
Teraz bym się rozkminiła nad ciuchami stamtad np tymi które juz mam albo co planuje kupic i o yprzedazach.
I w ogóle mam wizje jak ciul .
odbiegnie od tematu i kurcze padniecie jak wyjdzie wg moich zamierzeń
no, widzę, że humory powróciły i fajnie:)
a ostatnie dwa teksty bardzo fajne
Napiszę tylko: dzięki za ciepłą ocenę...
I czekam na kolejne Nasze prace. Miło jest poczytać...
Artykuł pinkmause naprawdę fenomenalny - wow
[url]http://urodaizdrowie.pl/ola-opowiada-o-historii-victoria-secret[/url]
OLA
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 35 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź