Temat: Jesienna wyprzedaż ubrań
Piszcie, co - gdzie - kiedy?
Na pewno warto zajrzeć do sieciówek: Zara, H&M, Szachownica
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Piszcie, co - gdzie - kiedy?
Na pewno warto zajrzeć do sieciówek: Zara, H&M, Szachownica
Pretty One warto odwiedzić...
Na bazarku ostatnio widuję fajne rzeczy, wcale nie kiczowate, a są 10-15 zł tańsze niż podobne w sklepach
Wystarczy poszukać na allegro, nowe rzeczy są tamo wiele tańsze, zwłaszcza po sezonie...
Kiedyś były tańsze, ale teraz jest porównywalnie z innymi e-sklepami...
Fajną opcją jest swap, wymiana ubraniami, organizowana w większych miastach, to dobra zabawa i bez finansowych kosztów:)
Jak ludzie chcą, to potrafią się zorganizować
Fajna sprawa i choć łatwiej wymienia się za gotówkę, to jeśli ktoś nie potrzebuje hajsu, a lubi często zmieniać fatałaszki, może wyjść usatysfakcjonowany.
Też byłam na swapie, ale na mój rozmiar to ciężko coś znaleźć...
Niedaleko mnie likwidują sklep i co prawda większość ubrań jest z sezonu wiosna - lato, ale np. podkoszulki z nadrukami za 6 zł to jest jednak gratka, kupiłam sobie kilka na zapas:)
Mnie się podoba taka granatowa kurtka. Myślę, że na późną jesień i zimę byłaby idealna. Od dłuższego czasu szukam już jakiejś parki w sklepach, ale dopiero ta mi się spodobała
W ten weekend możecie zrobić tańsze zakupy rajstop, ciuszków, bielizny, biżuterii i dodatków z darmową dostawą, m.in. w sklepach: MrGugu, Yupibag, Amberwood, Sara-rajstopy, Sobora, Konrad-bielizna:
[url]http://urodaizdrowie.pl/weekend-darmowej-dostawy-z-urodaizdrowie-pl-13-15-11-2015[/url]
Fajna akcja... Super są te pokrowce Youpibag, można samemu zaprojektować, kupię taki siostrze na prezent:)
Tanie bluzki - 9.90 w ebutik
Modne ubrania w cenach do -70% w sklepie internetowym i w sklepach stacjonarnych.
Możesz kupić tanie sukienki idealne na małe i większe wyjścia - znajdziesz wielki wybór modeli.
Modne spodnie do pracy lub wygodne jeansy idealne na każda okazję - teraz w super niskich cenach!
Kobiece bluzki do pracy lub eleganckie koszule - to tylko niektóre z naszych propozycji na wielkie zakupy w atrakcyjnych cenach.
Płaszcze i kurtki w SUPER NISKICH cenach nawet do -80%!
Dziewczyny, jeśli szukacie wygodnych ubrań, takich do codziennych stylizacji to jest ich mnóstwo. Ceny bardzo przystępne i spokojnie można coś wybrać. Ja wolę takie luźne stylizacje więc wygodne sweterki także w pracy mi się przydają.
W Big Starze przyjaciółka kupiła mi kilka dni temu szalik za... 3.49 Dużo promocji mają na jesienno-zimowe czapki, szaliki, kominy.
To na pewno była podróba, dobrze go obejrzyj
Ja powiem szczerze, że na jesieni nic nie upolowałam, ale póki co mam sobie zamiar sprawić coś z kolekcji styczniowej bądź też już lutowej. Bardzo podoba mi się stylistyka tych ubrań, a co więcej, mają przepiękne odcienie, zarówno swetry, jak i kurteczki:)
Awww... mieć taką figurę, żeby móc nosić sukienki swetrowe jak z linku, który podała Darria...
Uwielbiam takie dzianinowe dłuższe swetry! Już czekam na okazje w necie:)
Ja teraz taki kupiłam, jest świetny na wczesną wiosnę.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź