Odp: Porady wizażystki
Ja oglądam tutoriale na you tube . NIestety nie mam tak dużo kosmetyków, żeby zrobić pełny makijaż jak na filmiku, ale powoli kompletuję sobie podstawowe kosmetyki i pędzelki.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja oglądam tutoriale na you tube . NIestety nie mam tak dużo kosmetyków, żeby zrobić pełny makijaż jak na filmiku, ale powoli kompletuję sobie podstawowe kosmetyki i pędzelki.
ja również korzystam z yt i innych blogów to niezła skarbnica
[quote=joanna95]ja również korzystam z yt i innych blogów to niezła skarbnica [/quote]
pewnie pewnie dobra rada
Wszystkiego nauczyłam się z siostrą. Moim zdaniem wizaż nie jest trudny, wymaga jedynie doświadczenia i rzeczywiście można odnieść fajny sukces bardzo dużo ćwicząc!
Słuchajcie, wiem, że wstyd się przyznać, ale ja w ogóle i absolutnie nie umiem się malować. Jestem już po dwudziestce i nic. Ratujcie, chcę umieć robić makijaż i wyglądać kobieco, a nie jak klaun.
Ostatnio edytowany przez Trajkotka (2015-04-26 19:21:19)
Zrób sobie domowe szkolenie wizażu - to ci wystarczy żeby dokładnie opanować temat. Nie jest długie, a przerobią z wami wszystkie najważniejsze kwestie. Poćwiczysz to efekty będą na prawdę super ;-)
Mam tłuste powieki może ktoś by polecił mi dobrą bazę pod cienie i w przystępnej cenie?
Korzystam z YT, owszem, ale ostatnio mam ochotę na własnie jakieś spotkanie z wizażystką by powiedziała co i jak
SweetPerełka, ja Ci mogę polecić Paese. Kosztuje koło 20 zł.
Podobno też nawet wibo ma dobrą, a kosztuje coś koło 10...
ale osobiście używam tą pierwszą
Ja byłam kiedys u wizażystki i stwierdziła, że powinnam malować oko na zielono i niebiesko gdzie te kolory nic a nic do mnie nie pasują... W ogóle zaproponowała mi makijaż w którym wyglądałam i czułam się fatalnie. Dlatego wolę sama kombinować i metodą prób i błędów odnaleźć swój makijaż
Siostra od swojej wizażystki usłyszała by nie robić zbyt często sztucznych rzęs. A bardzo je lubi.
Ostatnio edytowany przez karolinkamarzec (2018-06-28 10:04:57)
Teraz są takie możliwości że przedłużanie rzęs nie obciąża naszych rzęs:)
Można dodać niewiele dłuższych włosków i też jest efekt.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź