Odp: Co ostatnio sobie kupiliśmy
Kupiłam sobie dwie sukienki, w sam raz na taką pogodę i nowe trampki do biegania
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupiłam sobie dwie sukienki, w sam raz na taką pogodę i nowe trampki do biegania
Torebka nie w moim stylu, ale ogólnie ładna
Jeśli coś oceniam jako ładne, mimo że do mnie nie pasuje, to jest... ładne ![]()
Iwonko, a gdzie byłaś?
Summerlove! W trampkach chcesz biegać? Nie za cienkie podeszwy?
Ja kupiłam duży dzbanek na zimne napoje i doję z niego ile wlezie ![]()
[img]//s25.postimg.org/586i5txvz/woda_jag.jpg[/img] [img]//s25.postimg.org/3ruznouz3/woda.jpg[/img]
A oprócz tego krem prostujący włosy Wellaflex, piankę Wellaflex i odżywkę Pantene pro-V.
Dzisiaj kupiłam kilka bluzek. Chciałam jeszcze torebkę, ale się powstrzymałam.
niechcemisie -> byłam w Kotlinie Kłodzkiej ![]()
Moje ostatnie zakupy to głównie spożywka ![]()
Kupiłam sobieeee... żelazko ![]()
Wygooglowałam Kotlinę Kłodzką... jejuuu... jak tam pięknie!
Kupiłam duży wiklinowy kosz chociaż mam już 5 różnych... Ale lubię:)
spódniczkę w szkocką kratę ![]()
Z ciuszków nic, tylko fajny żel pod prysznic ![]()
Szampon i odżywkę do włosów, zz keratyną, podobno rewelacja:)
Ja kupiłam sobie żel do twarzy z laroche. Niestety nie spojrzałam w sklepie - ma SLS. ![]()
Ostatnio kupiłam parę książek, jak zwykle.
Wczoraj sprawiłam sobie spodnie do piżamy. Są urocze!
Ręcznik kąpielowy, bardzo duży i sól do kąpieli:)
O właśnie... od wczoraj mm straszliwą ochotę na kąpiel w soli
Powoli trzeba pomyśleć o jesiennej garderobie, nie Dziewczyny? ![]()
Kupiłam sobie cieplejszą kurtkę, już z myślą o jesieni...
Książkę Grega Marinovicha i Joao Silvy "Bractwo Bang Bang". Film oglądałam, ich galerie też. Zdjęcia są naprawdę wstrząsające ![]()
Dla tych, którzy nie kojarzą bractwa: to czterech reporterów, którzy pracowali razem w czasach obalania apartheidu w RPA.
Jeden z nich zginął tam podczas zamieszek (Ken Oosterbroek), drugi popełnił samobójstwo (Kevin Carter). Dwóch pozostałych nadal pracowało w zawodzie. Jeden koniec końców porzucił fotografię wojenną, drugi stracił obie nogi w Afganistanie (mina). Greg Marinovich dostał Pulitzera za fotografię podpalonego człowieka, Kevin Carter za zdjęcie sępa czekającego na śmierć dziecka, ale widziałam jeszcze bardziej drastyczne fotografie ich autorstwa ![]()
Zainteresowanym polecam artykuł: [url=http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,12619063,Greg_Marinovich__legenda_fotografii_wojennej___Ta.html]Greg Marinovich, legenda fotografii wojennej: "Ta praca to samozniszczenie"[/url]
W filmie [url=http://www.filmweb.pl/film/Bractwo+Bang+Bang-2010-473891]"Bractwo Bang Bang"[/url] wiernie odtworzono wiele prawdziwych scen, które można zobaczyć na nagraniach dokumentalnych jak się poszpera w sieci. Nawet list pożegnalny Cartera jest tylko w niewielkim stopniu zmieniony (usunięto fragment o jego dziecku z tego co pamiętam).
Kupiłam dużo słodyczy na pochmurną jesień, kolejną apaszkę do kolekcji i nową klawiaturę:)
Finao, Finao, wiesz, że od słodyczy się tyje? Od tych, którymi się człowiek nie dzieli, bo jak się podzieli to może zjeść ile chce. ![]()
Też by mi się przydała nowa klawiatura.
Dzisiaj kupiłam trzy książki na wyprzedaży. teoretycznie z działki "używane", ale chyba tylko jedna z nich była czytana.
Spodnie i kardigan:)
Torbe na ramie , grę na komórkę , lakiery do paznokci oraz balsam ![]()
Bluzkę (luźna, waniliowa, z długim rękawem), etui na smartfona, suplement diety ze skrzypem (wiem wiem, suplementy to zło) i doniczkę... za małą ![]()
Czapkę z daszkiem i ochraniacze na kolana...
Ja kupiłam przedwczoraj tonik do twarzy. Dzisiaj muszę jeszcze sobie sprawić puder i glinkę zieloną.
Spodnie, podręcznik do mikroekonomii i nie mogłam sobie odmówić Milki Oreo, której szczątki potem wysypywałam z torebki
Tak to jest, jak się nie zje całej tabliczki od razu ![]()
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź