Kolejna moja "perełka" to wyjątkowa nowość na rynku - serum przyśpieszające wzrost rzęs - 4 LONG LASHES.
Ponieważ od dłuższego czasu zauważyłam u siebie wzmożone osłabienie i wypadanie rzęs, to długo szukałam preparatu, który szybko i skutecznie odżywiłby i wzmocniłby moje rzęsy, tak by ich gęstość powróciła.
Obietnice producenta brzmią naprawdę nieźle - rzęsy staną się długie, grube, mocne, gęste, elastyczne i lśniące i co najważniejsze - pierwsze rezultaty pojawią się już po 3 tygodniach stosowania. Sama kuracja ma trwać 6 miesięcy a jedna, mała buteleczka miała wystarczyć na ten okres czasu.
Samo opakowanie produktu jest bardzo eleganckie. Producent dołożył starań, by dawał wrażenie luksusowego, innowacyjnego preparatu. I cel został osiągnięty. Otwierając niewielkie pudełeczko po raz pierwszy, miałam wrażenie, że trzymam w ręku prawdziwą perełkę.
Ku mojemu zaskoczeniu buteleczka okazała się bardzo mała - jedyne 6 ml. Po dłuższym stosowaniu przekonałam się jednak, że już niewielka ilość tego cuda starcza, by cieszyć się pięknem swoich rzęs.
Co do samej buteleczki serum, jest zaopatrzone w maleńki pędzelek, mający za zadanie ułatwić aplikację. Pędzelek jest naprawdę precyzyjny i pozwala na naniesienie preparatu nawet na najmniejsze włoski.
W celu aplikacji wystarczy jednym ruchem nałożyć serum i...gotowe! Co ważne, produkt został przebadany i nie powoduje podrażnień ani uczuleń w obrębie oka. Może być stosowany u osób noszących szkła kontaktowe, mające przedłużane lub zagęszczane rzęsy, makijaż permanentny lub hennę.
Produkt stosowałam systematycznie, bo prawdę mówiąc nie mogłam doczekać się efektu pięknych rzęs. Jego aktywne składniki stymulują wzrost i zwiększają liczbę rzęs oraz znacznie przedłużają ich życie.
Po upływie 3 tygodni od rozpoczęcia testowania 4 LONG LASHES z całą pewnością mogę powiedzieć każdej z kobiet - TO NAPRAWDĘ DZIAŁA! Początkowo byłam pewna, że moje osłabienie rzęs leży u podłoża złej diety i żaden preparat nie jest w stanie im pomóc, to teraz mogę zachwycać pięknem moich oczu otulonych pasmem długich, mocnych rzęs!
Szczerze polecam każdej kobiecie jako kurację wzmacniającą lub podtrzymującą moc włosa.