Temat: Przełom w odchudzaniu
Do tej pory stosując różne diety i preparat dostępne na rynku nie odnosiłam sukcesów w moich dietach - podpowiedzcie jak zdobyć figurę o jakiej zawsze marzyłam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Do tej pory stosując różne diety i preparat dostępne na rynku nie odnosiłam sukcesów w moich dietach - podpowiedzcie jak zdobyć figurę o jakiej zawsze marzyłam
Trzeba ćwiczyć, rzeźbić sylwetkę. Leżąc przed TV nic nie poprawisz...
Sama bym chciała wiedzieć jak schudnąć najlepiej nie robiąc nic, no ale chyba nie da się tak prosto. Lepiej zdrowa dieta bez udziwnień i trening. Na pewno czuć się będziemy lepiej niż po samych tabletkach, bo przy ćwiczeniach jeszcze się hormony szczęścia wydzielają ;D
W moim przypadku dieta nie dawała skutków, ćwiczenia również. Dopiero po ćwiczeniach udało mi się zrzucić prawie 10kg.
Ja się odchudzałam naturalnie. Warzywa, owoce i soki - bardzo zdrowe i można zostać na takiej diecie bez wyniszczenia
ćwiczenia, zdrowe odżywianie + woda = piękne ciało
Ja bym jeszcze dodała rewelacyjny zabieg, który wspomaga odchudzanie. Są to zabiegi odchudzające systemem Zeltiq (Coolscupting). Te zabiegi dają efekt.
Magiczne sposoby na tracenie kilogramów sratatata pic na wode fotomontaż i tyle.
Ja tam w takie magiczne sposoby nie wierzę. Cudowne specyfiki mogą nam tylko zaszkodzić. Wolę choćby odchudzać się na siłowni i rzeczywiście pozbyć się na amen tych niechcianych kilogramów. Oczywiście oprócz silowni, staram się również sporo ruszać na co dzień, aby efekty były jeszcze lepsze!
W magiczne środki nie wierzę. Czasami przełom w odchudzaniu następuje dopiero gdy wkroczy dobry psycholog , gdyż nie wszyscy sami radzą sobie z utrzymaniem diety.
dokładnie sport i dieta i to wystarczy, nie bedzie efektu od razu ale na pewno sie sprawdzi
Masz racje sport i dieta to podstawa odchudzania, zrzucania zbędnych kilogramów. Jednak gdy włączysz do diety produkty niekokaloryczne to będzie to jeszcze skuteczniejsze...
Czasem hormony nie pozwalają schudnąć, i wtedy nici z wysiłku czy głodówek..
To prawda. Ale to nie znaczy, że nawet wtedy nie należy się zdrowo odżywiać. Jeżeli nam ciężko zmienić od razy radykalnie swe nawyki, zacznijmy małymi kroczkami. Ograniczmy cukier i tłuste dania. Potem będzie już z górki
Ja właśnie pożegnałam ostatni słoik majonezu z zapasów i obiecałam sobie już go nie kupować:) Oby się udało dotrzymać słowa, bo inaczej nigdy nie schudnę...
U mnie nie ma przede wszystkim zapasu słodyczy w domu bo jak były to długo nie poleżały, bo kusiły...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź