Odp: Produkty, bez których nie wyobrażam sobie codziennego śniadania
Chleb razowy albo bułki, masło, wędlina
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chleb razowy albo bułki, masło, wędlina
Nabiał w każdej postaci, zwłaszcza mleko i sery.
Najbardziej uwielbiam na śniadanie omlet z warzywami.
Dziś u mnie na śniadanie jajecznica z kawałkami cukinii, doprawiona ostrą przyprawą, polecam:)
Niestety śniadanie nie wyobrażam sobie chleba
A ja bez ogórka czy pomidora
kefir albo twarożek
Od jakiegoś czasu owsianki/płatków ryżowych z owocami
Musli z jogurtem lub kanapki z wędlinką i pomidorkiem
Na pewno świeży chlebek ,masełko naturalne wędlinka ,albo pomidorek ,biały serek
Śniadania raz jem, raz nie. Czasami na słodko, czasami wytrawnie. Różnie, chociaż wiem że to najważniejszy posiłek dnia. Natomiast zawsze z rana musi być kawa. Nie wyobrażam sobie poranka bez kawy.
Ja zawsze jem coś rano i to jest zwykle pieczywo chrupkie z jajkiem, wędliną lub na słodko- płatki z mlekiem i suszonymi owocami
Ja nie wyobrażam sobie śniadania bez ciemnego pieczywa, najlepiej z dużą ilością ziaren, do tego domowy twarożek, pasty jajeczna albo rybna - to mój idealny początek dnia
Ja za to uwielbiam świeże bułki z szynką, serem i pomidorem, ale elementem bez którego nie wyobrażam sobie śniadania to odpowiedni sok do tego. Tu mają duży wybór, co do smaków soków tłoczonych . Są one bogate w witaminy, a co jest też ważne - nie posiadają dodatków, konserwantów ani substancji słodzących.
ja uwielbiam musli z płatkmi owsianymi i bakaliami bo dzięki temu moje sniadania są samczne i zdrowe.
Ja uwielbiam sery, ale ostatnio preferuję słodkie, najlepiej czekoladowe owsianki. Dlatego poszukuję w Internecie przepisów oraz niebanalnych czekoladek do spróbowania. Trafiłam na stronę z czekoladkami które nadają się nie tylko na co dzień, ale też od święta. Ktoś zamawiał już czekoladki przez Internet?
Jogurt naturalny, musli, czasem rogalik.
Płatki śniadaniowe! I mleczko do nich, czasem zwykłe, czasem smakowe.
Znam tylko jeden dobry sok pomidorowy- z pomidorow malinowych , a nie z koncentratu. Koncentrat oczywiscie nie jest zły ale niech sok bedzie sokiem a nie wodą z koncentratem
Bez owoców! Ostatnio jem np. jabłko i brzoskwinię lub kilka winogron i to jest moje śniadanko:)
Ser biały i pomidorek ☺
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź