Odp: Moja suknia ślubna
Dość wizytowa i wieczorowa... Do kościoła nie pasuje...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dość wizytowa i wieczorowa... Do kościoła nie pasuje...
Mnie też się wydaje, że nie pasuje. Zresztą nawet mi się nie podoba. Taka pospolita
Skromne też są fajne, ale ta nie pasuje do całej ceremonii, nie kojarzy się ze ślubem
Mało ślubna moim zdaniem.
Moja ślubna suknia musi być z samych koronek
Ja nie mogę się do koronek przekonać
Lubię koronki:) tylko takie suknie są droższe z reguły
Ostatnio edytowany przez Mada27 (2013-10-17 18:05:25)
Wszystko zależy od gustu. Jeden woli skromnie -druga osoba woli bardziej odważnie. Ja akurat zawsze chciałam mieć nietuzinkową suknie. W salonie Splendor znalazłam moją wymarzoną czerwoną ślubną sukienkę. Panie w salonie super mi doradziły. Byłam bardzo zadowolona. Małym kosztem spełniłam swoje marzenia
Czasem te bardziej gustowne suknie są tańsze niz te przestylizowane i krzykliwe...
To raczej wieczorowa suknia.
Trudno coś proponować jak nie wiadomo do jakiej sukni chcesz dobrać biżuterię. Piękne komplety ma Apart , ale żeby doradzać trzeba wiedzieć jaką masz kreację.
Do sukni ślubnej jakaś piękna kolia by się przydała
Albo długie kolczyki do odkrytej szyi np z kryształem
Koronki w tym sezonie wróciły do łask. Przeglądałam strony wielu producentów i to właśnie one wiodą prym. Zresztą wydaje mi się, że są ponad czasowe i prędzej czy później moda na nie powróci. Do gustu bardzo przypadły mi suknie ślubne Sophii Toll
Mi nie podobają się za bardzo takie typowe "princeski", takie bardzo rozkloszowane. Wolę takie proste sukienki, ewentualnie z jakimiś delikatnymi ozdobami
Ładne są
Na szczęście coraz więcej do wyboru jest sukni delikatnych, koronkowych, nie tylko princesek z gorsetami. Ja jestem zakochana w projektach . Są cudownie kobiece
A czy znacie może jakieś sprawdzone miejsce w Katowicach, w którym kupię nie tylko suknię ślubną, ale też dobrej jakości buty oraz wszystkie inne dodatki i akcesoria? Ja właśnie zastanawiam się nad wyborem jakiegoś naprawdę sprawdzonego miejsca. Trzeba jasno powiedzieć, że znalezienie właściwego miejsca łatwe nie jest, bo rynek jest nimi dość mocno przepełniony.
Póki co popatrzyłam trochę w Internecie i wpadło mi w oko takie miejsce w Katowicach. Co właśnie dla mnie bardzo ważna, mogę tam kupić nie tylko świetnej jakości suknię ślubną, ale również welon, buty i inne dodatki Czy znacie może jeszcze jakieś miejsca tego rodzju warte uwagi? Fajnie by było, gdyby było z Katowic lub przynajmniej z okolicznych miejscowości...
Jeszcze warto dodać, że t wykorzystują najlepszej jakości materiały jak na przykład muśliny i szyfony, satyny, tafty, tiule, delikatne hiszpańskie koronki, czy gipiury.
Ostatnio edytowany przez Juyum (2017-10-28 11:30:33)
Dla mnie bez koronek nie ma sukni ślubnej, klasyczna elegancja jest najlepsza:)
Chyba link został usunięty.. lub ja go nie widzę? Możecie wstawić jeszcze raz?
Ja chciałabym taką w stylu syrenki
Albo do kolana rozkloszowana
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź