Odp: jaki nastrój macie dziś...?
kiepski, pogoda do niczego!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 99 100 101 102 103 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
kiepski, pogoda do niczego!
A ja dziś wstałam rano z uśmiechem na twarzy. Jestem wyspana i pełna zapału
u mnie coraz lepiej bo już prawie wiosna:)
Kaszlący i kichający, niestety...
Po prawie nieprzespanej nocy przez ból zęba jestem strasznie senna... Spaaać....
Dobry bo już jutro jest WEEKEND
Całą noc śniłam że jeżdże starą ciężarówką po bezdrożach, obudziłam się zmęczona i dlatego średnio się czuję...
BOSKI!!!! [b]Kowalczyk ma złoootoooo[/b] aaaaa tak się wzruszyłam, że się popłakałam:)
JUHU!
U mnie jakoś tak szaro i ponuro... dodatkowo zaczyna mnie brać jakieś przeziębienie
Bronię się przed przeziębieniem
Mi się trochę przyspało ale mam jestem w bardzo dobrym nastroju
A u mnie dzisiaj jakoś tak sennie. Pogoda niezbyt fajna, więc może dlatego.
jak na razie bardzo dobry, moze dla tego ze rano bylam juz na basenie
U mnie dzisiaj fajnie, bo dostałam paczkę z kosmetykami
ja mam całkiem niezły, co zaskakujące nawet, bo od 5 dni mieszka z nami teściowa. heh
Wprawdzie pogoda dzisiaj nie napawa do optymizmu, ale mam dobry humor, bo jutro czeka mnie wyjazd do cudownego Wrocławia i spotkanie z przyjaciółmi
ooo Wrocław, jak ja dawno tam nie byłam:)
Zazdroszcze zazdroszczę
Kiepska pogoda, wiatry jakieś, więc i humory zmienne mnie dopadają!
U mnie fajna pogoda, cieplutko, więc i humor pozytywniejszy
Pozwoliłam sobie na leniwe popołudnie, a powinnam się uczyć... Wyrzuty sumienia będę mieć wieczorem
Ja mam dziś senny dzień, ziewam jak smok i nie mogę się skupić na pracy idę na kawę
Mój dzisiejszy nastrój najlepiej wyrazić za pomocą kilku niecenzuralnych słów, ale po to mamy bogaty zasób wyrazów w języku polskim, żebym mogła powiedzieć: och... czuję się sfrustrowana, zniechęcona, pogrążona w poczuciu beznadziejnej niemocy, zrezygnowana, osamotniona, zmęczona i wypalona i mogłabym tak dalej wymieniać, ale wcale nie zrobi mi się od tego lepiej.
Obroniłam się ostatnio
A dziś (wczoraj) mam za sobą kolejny dzień (wieczór) świętowania
A dziękuję Ale przypłaciłam ten cały stres problemami zdrowotnymi... Oby było warto. Od czwartku wracam do pracy, koniec zwolnienia lekarskiego, więc i koniec odpoczynku...
Strony Poprzednia 1 … 99 100 101 102 103 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź