Odp: Dobre i tanie kosmetyki do pielegnacji włosów
a ja się zastanawiam czy "dobre" i "tanie" faktycznie mogą iść razem w parze
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a ja się zastanawiam czy "dobre" i "tanie" faktycznie mogą iść razem w parze
Czasem się to zdarza - Venita ma dobre kosmetyki
Hb, i seria Jeunesse. Same znakomite kosmetyki przynoszące trwałe efekty - w moim przypadku polecam szampon powiększający objętość włosów - działa na znakomicie na skórę i włosy, włosy wyglądają całkowicie inaczej, nie wymagają tak częstego mycia i generalnie wszystko jest z nimi w najlepszym porządku.
ocet do włosów Marion
[quote=Yolana]ocet do włosów Marion[/quote]
opowiedz więcej o nim
ja polecam odżywkę granat z rossa z alterry i olejowanie włosów
ja stosuję jedwab z rossmanna
nivea ma dobre szampony ostatnio kupiłam 2 w promocji:)
Cała seria kosmetyków -
Same porządne, wysokiej jakości produkty, ale ogólnie radzę zaglądać do składów, czytać opinie o konkretnych produktach. bo jedynie coś takiego ma sens.
Jak we wszystkim dziś, trzeba wszystko drobiazgowo sprawdzać... żeby nie była niespodzianek...
I jeszcze ta kategoria
Generalnie włosy utrzymują dobry stan wyłącznie przy porządnych kosmetykach.
Przy czym nie zawsze przekłada się to na cenę, bo ja jestem zachwycona tak działaniem szamponu L'oreal Elseve jak i Family Splash z Biedronki.
Jeszcze tutaj warto zaglądać -
Generalnie nie ma teraz najmniejszych problemów ze znalezieniem dobrych kosmetyków, tylko starajcie się czytać recenzje na temat tych produktów.
Czytam i widzę takie skrajności, że koniec końców decyduję się wypróbować na własnej skórze.
Polecam jedwab i kaszmir z Rossmanna. Używam również olejki nawilżające po umyciu zamiast odżywki z firmy timotei. Fajna jest także odżywka Schwarzkopf taka bez spłukiwania. Spryskuje się nią włosy jak perfumami. trochę droższa ale naprawdę się opłaca.
szampony i odzywki z Syossa są dobre i niedrogie
Dla mnie super są kosmetyki Kallos
Tanie kosmetyki można kupić w każdej drogerii. Na przykład szampony typowo firmowe danej drogerii. Kremy z Ziaja. Generalnie dużo pieniędzy nie trzeba wydawać.
wiesz niby duzo nie trzeba ale ziaja nie umywa sie do profesjonlanych kosmetykow do włosów - takie jest moje zdanie bo np kupujac masz pewnosc ze beda to prpofesjonalne kosmetyki a wiec mocniejsze niz takie z drogerii
Maski z kallosa - w hebe kolo 10 zl
Dla mnie godny polecenia jest - mega fajny i delikatny + nie ma zbyt intensywnego zapachu
[quote=paulina88]Maski z kallosa - w hebe kolo 10 zl[/quote]
Są bardzo popularne a u mnie zupełnie się nie sprawdzają
Ja mam z natury bardzo słabe włosy.Do tej pory stosowałam głownie te lepsze kosmetyki do włosów ( profesjonalne) jednak ostatnio jestem bardzo zadowolona z nowej serii kosmetyków, którą udało mi się znaleźć w Hebe. Kosmetyki Cece Experto Professional. Mam odżywkę oraz szampon chociaż na dniach jeszcze chciałabym sobie zakupić serum do zniszczonych końcówek
Kosmetyki świetnie odżywiaja włosy. Te są po kilku tygodniach wyraźnie mocniejsze. NIe ma równiez problemu z rozczesywaniem. Tak więc jak najbardziej polecam !
Pamiętam, że kiedyś używałam tanich kosmetyków do włosów typu NIVEA, Dove ale potem z uwagi na ich słabą kondycję przerzuciłam się na troche bardziej profesjonalne kosmetyki z. Codziennie mają jakąś promocję, którą wrzucają na FB dzięki czemu można trafić coś w dobrej cenie. Ostatnio dostałam w gratisie takie gumki Papanga.
Maseczka z drożdży spożywczych.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź